Co raz czesciej mysle o malym spojlerku na tylna klape albo chociaz tym na tylna szybe , i zastanawiam sie czy nie mozna by zrobic zakupow grupowych gdyby bylo wiecej osob chetnych??
Klika fotek
Opcja 1
opcja 2
opcja 3
To już ostatnie chwile na wzięcie udziału w zlocie 2012 klik -->ZLOT Lexus-Forum 2012<-- klik
To już ostatnie chwile na wzięcie udziału w zlocie klik --> ZLOT Lexus-Forum 2012 <-- klik
z tych trzech to ten pierwszy wedlug mnie...
ale jak dla mnie to ciut zbyt małe one sa...
nie mowie ze podobaja mi sie ogromne lotki ale cos pomiedzy i na stopkach a nie przyklejony do klapy
A mi sie najbardziej podoba ten od jdltuning tylko zastanawiam sie jak by to wygladało bez reszty body kitu. Bez kitu to chyba faktycznie lepiej coś z 3 opcji powyżej. Niestety 1 zdjęcie mi urwało bo jest za duże
te na 3 pierwszych fotach charakteryzują się tym że powinny ładnie pasować do autka BEZ body-kita.... a ten jdl niestety tylko z body (miom zdaniem) bo inaczej to bedzie wyglądać jak te calibry
Tomek jeżeli chcesz taki spoiler to szukając części na allegro do ISa natrafiłem na anglika na części, koleś sprzedaje wszystkie części z całego ISa i była fota na której widzałem że ma na klapie taki właśnie spoiler... pewnie też sprzeda! jak natrafie na allegro na tą aukcje to dam linka....