Hej,
Czy macie w swoich lexusach (od 2009, ale bez świateł do jazdy dziennej) tak, ze po uruchomieniu zapłonu zawsze macie włączone światła mijania nawet kiedy na manetce światła są w pozycji OFF? Jest na to jakieś ustawienie systemowe czy ktoś mógł kombinować w elektryce? Wersja europejska i posiada czujnik zmierzchu pod szyba, ale w takim przypadku jest bez sensu (?).
Swiatla mijania - zawsze wlaczone?
-
- Lex user
- Model Lexusa: jeszcze bez
-
- Lex user
- Model Lexusa: LS 430
Re: Swiatla mijania - zawsze wlaczone?
Spotkałem się z czymś takim w jakiś volwiaczach jako rozwiązanie producenta. Być może jest to w skandynawii wymóg prawny, więc lex na rynek szwecki musiał mieć taki bajer. Niemniej należy sprawdzić czy ktoś czasem nie orał w instalacji.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
-
- Lex user
- Model Lexusa: jeszcze bez
Ciekawe. U mnie to RX 3 gen z polskiego salonu.
- lexusdriver
- Nowy lex user
- Model Lexusa: is250
Hej, u mnie sie cos takiego włączylo ostatnio podczas jazdy i juz tak zostało, swiatłą sa ciągle włączone po zaplonie. lexus is250 2010. wie ktos moze jak to wyłączyć?
is250 prestige
- pawelski
- Lex user
- Model Lexusa: IS250
Mam to w IS250 2009 i pierwszy właściciel dokładał w ASO jakiś moduł, swoją drogą chętnie bym się tego pozbył. Gdzieś mam w historii serwisowej zapisaną nazwę.
Wysłane z mojego SM-G998B przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego SM-G998B przy użyciu Tapatalka
- lexusdriver
- Nowy lex user
- Model Lexusa: is250
naprawilo sie po okolo tygodniu, teraz czekam aż znowu się popsuje, żeby móc to zdiagnozować 
ja osobiscie dokladalem modul do DRL, który zapala długie na 30%, moze to cos miesza z tymi swiatłami, ale dziwne ze teraz działa ok

ja osobiscie dokladalem modul do DRL, który zapala długie na 30%, moze to cos miesza z tymi swiatłami, ale dziwne ze teraz działa ok
is250 prestige