Zatrzaśnięty Lexus gs300

Pozostałe problemy występujące w naszych Lexusach
Post Reply
KapitanPolska
Nowy lex user
Model Lexusa: Gs300

Zatrzaśnięty Lexus gs300

Post by KapitanPolska »

:szok: Witam. Nie mogę dostać się do mojego Lexusa gs300 MK3. Robiłem diagnoze akumulatora w aucie i nieumyslnie zatrzasnalem maske z odpietym aku. Nie jestem w stanie w żaden sposób otworzyć auta. Kluczyk przekręca się w zamku lecz nie otwiera drzwi. Jedynie otworzony mam bagażnik. W jaki sposób otworzyć maskę bądź dostać się do auta w takiej sytuacji?
KapitanPolska
Nowy lex user
Model Lexusa: Gs300

Re: Zatrzaśnięty Lexus gs300

Post by KapitanPolska »

Ziomuś otworzył jakimś sposobem klapę na narty od strony bagażnika później kijem dosięgnął do klamki i się udało. Ale kluczyk albo wkladka koniecznie do wymiany.
gismo
Nowy lex user
Model Lexusa: gs

Post by gismo »

bo trza pamietac raz na jakis czas otworzyc auto z klucza -niestety zmora keylessa ze nikt nie dba o wkladki
Pawcio1979
Lex Driver
Model Lexusa: GS300 MkII

Post by Pawcio1979 »

Kup w markecie poduszki powietrzne pompowane jak ciśnieniomierz lekarski. Wkładasz poduszkę w prawy górny róg drzwi i pompujesz. Długim drutem łapiesz za klamkę i otwierasz drzwi.

Ps. Moja pani kiedyś w GS2 300km od domu zamknęła klucze w bagażniku i nawet otwierając auto nic się nie dało zrobić. Trzeba było się dostać przez lampki od rejestracji. Inaczej nie dało się bagażnika otworzyć.
Post Reply

Return to “Pozostałe”