Zmodyfikowane reflektory mk3
-
- Nowy lex user
- Model Lexusa: Gs300
Zmodyfikowane reflektory mk3
Siemka, myślę nad wymianą reflektorów w gs300 MK3. Stare mam już dosyć zużyte średnio nadają się do regeneracji. Tak pomyślałem że zamiast ładować standardowe OEM zamówię takie https://a.aliexpress.com/_mtSWvfj. Co o nich sądzicie?
-
- Lex Driver
- Model Lexusa: IS200
Re: Zmodyfikowane reflektory mk3
pytanie jak świecą...
czy widać w nocy coś więcej niż przy świeczce

-
- Lex Master
- Model Lexusa: gs
Sądzę że więcej nie widać ale za to jest jaskrawy festynmuzz wrote:pytanie jak świecą...

-
- Lex Driver
- Model Lexusa: IS200
właśnie tego się obawiam, większość lamp "tjuningowych" z tamtych rejonów niestety ładnie wygląda na zdjęciach ale na samochodzie są powiedzmy niepraktyczne bo nic w nich nie widać albo świecą nie tam gdzie trzeba...
- kliMati
- Lex user
- Model Lexusa: LS400
pozostaje kwestia legalności oraz ceny końcowej, która może zostać powiększona o cło i VAT, a wtedy bardzo droga ta bajka będzie. Na czym polega to zużycie powodujące, że stare średnio nadają się do regeneracji? Jeśli popękane klosze, lub niepopękane (nie wiem czy są takie
) ale z mikrorysami, których nie da się spolerować, to polecam wymianę samych kloszy. Są w Chinach, ale też trochę drożej są w Czechach.

-
- Nowy lex user
Za 1700+ przesyłka 1500 więc wychodzi tyle samo co te z "darmowa" wysyłką. Do tego sprzedający obiecuje że pokrywa wszystkie inne koszty w tym vat.scotti wrote:Widziałem podobne na Ali za 1700zl
Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka
Poprzedni właściciel dawał.je do regeneracji i strasznie zjeb... Zamówiłem same klosze ale musiałem je zwrocic z powodu popękanej obudowy reflektora, która pozbawiona jest mocowań, oraz strasznie wypalonych luster od xenonow. Bym musiał złożyć cały reflektor od podstaw żeby było dobrze.kliMati wrote:pozostaje kwestia legalności oraz ceny końcowej, która może zostać powiększona o cło i VAT, a wtedy bardzo droga ta bajka będzie. Na czym polega to zużycie powodujące, że stare średnio nadają się do regeneracji? Jeśli popękane klosze, lub niepopękane (nie wiem czy są takie) ale z mikrorysami, których nie da się spolerować, to polecam wymianę samych kloszy. Są w Chinach, ale też trochę drożej są w Czechach.
Widziałem podobne do tych z Ali na Amazonie ale koszt drugie tyle.
-
- Lex user
- Model Lexusa: GS430
KapitanPolska,
Sprawdź PW / e-mail
Pozdro,
Keepm
Sprawdź PW / e-mail
Pozdro,
Keepm
-
- Nowy lex user
Co uważacie o tym? https://www.ebay.pl/itm/Xtune-Lexus-Gs- ... 3268183883 . Posiadają AFS więc raczej powinny być odpowiednie do jazdy po Europie.