Szukam najnowszego techstreama x64 dla windows 10
-
- Nowy lex user
- Model Lexusa: IS 250
Cześć
Mam kabel MiniVCI z Aliexpress którego używałem kiedyś razem z techstreamem pod windowsem 7 x86. Obecnie mam Windowsa 10 x64 i nie moge za chiny połączyć się z samochodem. Czytałem że jest nowszy techstream który sprawdzanie działa na windowsach x64 ale wszystkie linki z google wydają się podejrzane. Może ktoś ma i chce się podzielić?
Mam kabel MiniVCI z Aliexpress którego używałem kiedyś razem z techstreamem pod windowsem 7 x86. Obecnie mam Windowsa 10 x64 i nie moge za chiny połączyć się z samochodem. Czytałem że jest nowszy techstream który sprawdzanie działa na windowsach x64 ale wszystkie linki z google wydają się podejrzane. Może ktoś ma i chce się podzielić?
- machony79
- Lex Driver
- Model Lexusa: NX200t
-
- Nowy lex user
Re: Szukam najnowszego techstreama x64 dla windows 10
To jest właśnie jeszcze wersja 14 która słabo działa z 64bit. Podobno wersja 15 działa bez problemów ale i tak dzięki za chęcimachony79 wrote:ja mam stąd: https://mega.nz/folder/jNkzUYoY#vD4R5zEAdZdRyRz4o_B6tQ

- machony79
- Lex Driver
U mnie działa dobrze.
V15 też mam ale jej nie da się uruchomić bez kodu.
V15 też mam ale jej nie da się uruchomić bez kodu.
-
- Nowy lex user
Ta wersja 14.30?
Ja mam v13 i ona właśnie mi nie działa :/ A jak v15 nie da się uruchomić bez kodu (pewnie nie ma cracka) to troche lipa. Chociaż na aliexpress oferują ją razem z kablami
Ja mam v13 i ona właśnie mi nie działa :/ A jak v15 nie da się uruchomić bez kodu (pewnie nie ma cracka) to troche lipa. Chociaż na aliexpress oferują ją razem z kablami
- machony79
- Lex Driver
Tak.14 działa dobrze na win10 64 bity.
Trzeba tylko ja uruchamiać z cracka.
Trzeba tylko ja uruchamiać z cracka.
-
- Lex user
- Model Lexusa: IS220
Panowie, a jest możliwość uruchomienia GTS bez płacenia abonamentu, np po rejestracji na stronie producenta? Czy trzeba za każdym razem płacić i mieć łącze internetowe? Są jakieś abonamenty?
-
- Nowy lex user
- Model Lexusa: Lexus GS300
Cześć,
Polecam instalację najnowszego Techstreama v15.30.
Link:
http://blog.obdii365.com/2020/11/17/fre ... 6-11-2020/
TSloader link:
https://mega.nz/file/vfY31Q6T#GGD2qT6Fu ... mjyUvWplTs
Instrukcja:
instalujemy techstreama, potem kopiujemy tsloader do folderu dla techstreama np: klikając we właściwości ikonki skrótu na pulpicie by otworzyć lokalizację pliku.
Gotowe, otwieramy tylko przez TS LOADER !! pojawi się małe okienko z napisem OK! i go nie wyłączać! Wtedy cieszymy się programem
Szukałem tego trochę i na pewnych forach jakiś typ wrzucał to spakowanym folderze i trzeba było pisać do niego prośbę o hasło na priv ale na szczęście są inne strony gdzie udało mi się to znaleźć bez proszenia kogoś.
Generalnie jutro to sprawdzę w swoim aucie i dam znać czy jest ok.
Polecam instalację najnowszego Techstreama v15.30.
Link:
http://blog.obdii365.com/2020/11/17/fre ... 6-11-2020/
TSloader link:
https://mega.nz/file/vfY31Q6T#GGD2qT6Fu ... mjyUvWplTs
Instrukcja:
instalujemy techstreama, potem kopiujemy tsloader do folderu dla techstreama np: klikając we właściwości ikonki skrótu na pulpicie by otworzyć lokalizację pliku.
Gotowe, otwieramy tylko przez TS LOADER !! pojawi się małe okienko z napisem OK! i go nie wyłączać! Wtedy cieszymy się programem

Szukałem tego trochę i na pewnych forach jakiś typ wrzucał to spakowanym folderze i trzeba było pisać do niego prośbę o hasło na priv ale na szczęście są inne strony gdzie udało mi się to znaleźć bez proszenia kogoś.
Generalnie jutro to sprawdzę w swoim aucie i dam znać czy jest ok.
-
- Nowy lex user
Wklejam instrukcje i pliki do instalacji sterownikow dla mVCI dla systemów 64 bitowych.
Jutro napiszę jaki efekt moich działań na moim Lexie. Teraz techstream w końcu wykrywa mój kabel.
Jutro napiszę jaki efekt moich działań na moim Lexie. Teraz techstream w końcu wykrywa mój kabel.
-
- Nowy lex user
Potwierdzam, podane przeze mnie dane działają. Czyli najnowszy techstream z tsloader plus kabel mvci na windows 10 64bit.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk