ledziu wrote:Tak jak kolega napisał wcześniej. Ogólnie głupiego robota bo i tak nic się nie zmieni. Walbro zwyklatuningowa pompka raczej nie tak trwała jak oem. Wolałbym dw ale nie w tym przypadku.
Jak są wątpliwości to trzeba jechać na hamkę i zobaczyć co z niutem i potem jak coś martwić się.
Hamownia raczej tu nic nie da, bo tak jak wspominałem nie zawsze mam odczucie, że auto jedzie trochę gorzej. Akurat będzie miał "dobry dzień" i pomiar wyjdzie OK. Chodziło mi z tą sportową pompą nie o poprawę osiągów, ale żeby była przynajmniej tak wydajna jak OEM (tzn bardzo dobrej jakości zamiennik oryginału), bo z tymi używkami to tak do końca też się nie wie co się kupuje. Stara pompa ewidentnie momentami nie domagała, z tą używką co teraz założyłem to już może coś się momentami też zaczyna dziać, ale tak jak pisałem to tylko odczucie...
Chodziło mi o polecenie jakiejś bardzo dobrej i wydajnej pompy nie żeby było lepiej, tylko żeby było tak jak ma być (tzn paliwa zawsze pod dostatkiem). Ma ktoś jakieś doświadczenie w tym temacie...?