Czołem,
Miał ktoś do czynienia z tym serwisem?
http://www.caraudiowarszawa.pl/lexus_is ... index.html
Warto oddać im do naprawy radio, czy może polecacie inne miejsce?
Dzięki.
[IS 200]Naprawa radia w Warszawie
-
- Lex user
- Model Lexusa: IS 200
- Rici
- Administrator
- Model Lexusa: 3GS
Re: [IS 200]Naprawa radia w Warszawie
Ja osobiście nie polecam oddawać w ogóle radia do naprawy chyba ze to zwykłe zacięcie, bo pewnie chodzi o zmieniarkę ? Bo jeżeli to nie jest zacięcie płyty tylko coś gorszego to kupisz spokojnie drugie radio np od Grodzia za 300 lub zmieniarkę USB za 350. U mnie w ogóle nie słychać było nic przy przełączaniu na cd tylko od razu pokazywało err 3 koszt naprawy 350 - 450 zł 

- dS
- Lex Master
- Model Lexusa: GS430
tak jak pisze Rici , jak nie masz znajomego co ci to naprawi to daruj sobie naprawę bo będzie kosztowała krocie, taniej wyjdzie kupić drugie lub jakieś aftermarketowe
"Nie masz talentu? Zawsze możesz pokazać cycki."
-
- Lex user
- Model Lexusa: IS 200
U mnie po włączeniu zaczyna się tam mielić, chrzęścić, wydaje mi się, że próbuje odpalić cd ale po kilku sekundach odpuszcza i wywala błąd. Kupiłem auto z działającą więc chyba u poprzedniego właściciela sprawowała się dobrze, zatem może to tylko zacięcie. Normalne radio słabo wygląda w tym kokpicie więc albo jakaś stacja multimedialna, która kosztuje ze 2 tys. i która będzie korciła złodziei, albo ori radio z allegro, albo naprawa. Zmieniarka usb...nie znam patentu:)
- Rici
- Administrator
- Model Lexusa: 3GS
to możliwe że tylko płyta nie chce wyjść czasami działa wsadzenie karty debetowej/kredytowej i poruszenie płyty ale to rzadkość
Zmieniarka USB 339zł
W skrócie: wtykasz kostkę, wkładasz pen drive,kartę sd lub wpinasz coś w aux i gra muzyka,

Zmieniarka USB 339zł
W skrócie: wtykasz kostkę, wkładasz pen drive,kartę sd lub wpinasz coś w aux i gra muzyka,