Licznik przy zapaleniu świateł gaśnie
-
- Nowy lex user
- Model Lexusa: Gs300
Licznik przy zapaleniu świateł gaśnie
Witam mam problem z licznikiem jak włączę światła gaśnie że nic nie widać przy wyłączonych działa normalnie co by się mogło zepsuć?
-
- Lex Driver
- Model Lexusa: GS 300
Re: Licznik przy zapaleniu świateł gaśnie
Chyba nic Ci się nie popsuło.Nie mam przy sobie instrukcji,ale tam zdaje się,że można regulować podświetlenie na dwa sposoby.Nie mam jak teraz iść do garażu żeby doczytać i nie wprowadzić Ciebie w błąd.
-
- Lex user
- Model Lexusa: LS 430
Witam.
Jak wyżej. Od tego bym zaczął. Nie wiem gdzie w GS, ale poszukaj w okolicach kierowcy nawet pod deską rozdzielczą regulatora. U mnie jest potencjometr z regulacją jedna pozycja to świeci na stałe i regulujesz aż do dużego zaciemnienia może nogą przy wsiadaniu sobie "wyregulowałeś".
Pozdrawiam
Jak wyżej. Od tego bym zaczął. Nie wiem gdzie w GS, ale poszukaj w okolicach kierowcy nawet pod deską rozdzielczą regulatora. U mnie jest potencjometr z regulacją jedna pozycja to świeci na stałe i regulujesz aż do dużego zaciemnienia może nogą przy wsiadaniu sobie "wyregulowałeś".
Pozdrawiam
-
- Nowy lex user
Automatycznie się przyciemniały i rozjasniały wszystko było w porządku, wczoraj wieczorem zapalam i nic ciemno próbowałem świecić lampką w czujnik nic zero reakcji
-
- Lex Driver
- Model Lexusa: GS 300
Ty masz MK2?
-
- Nowy lex user