U mnie troche tych gratow było przed lexem ciekawe co jeszcze bedzie. Wydaje mi sie ze nie ma sensu w tym temacie wrzucac wszystkich aut jakie mielismy tylko takie ktore uwazamy za ciekawe i o ktorych moglibysmy cos wiecej powiedziec.
1 Miejsce w moim sercu zajmowala Honda prelude 4gen z vtec na pokladzie , auto bardzo fajne i szybkie , dla mnie jedynym mankamentem tego auta bylo bardzo malo miejsca z tylu co w przypadku 2 dzieci jest waznym mankamentem.
kolejnym ciekawym autem była toyta MR2 , auto bardzo fajne dajace bardzo duza przyjemnosc z jazdy naped na tylna os wraz z umieszczonym na niej silnikiem , samochod nie wybaczal jesli kierowca popelniał blad. Oosbiscie kreci mnie jeszcze ten model ale ciezko o zdrowa bude , poniewaz bardzo duzo tych samochodow mialo przyszlosc powypadkowa nieukrywam ze chetnie bym jeszcze raz nabyl taki model i swap na 2,0 Turbo.
nastepnym samochodem bardzo ciekawym bylo volvo C70 samochod napawde bardzo wygodny( lexus nie ma tak wygodnych foteli jak Volvo) dosyc szybki w moim modelu byl silnik 2,5 turbo ok 200KM a jednoczesnie dosyc oszczedny spalnie trasa 7l miasto 10-11l auto mimo ze jest typu coupe zapewnia bardzo duzo miejsca w srodku bagaznik jest rowniez bardzo duzy polecam ludzia ktorzy maja dzieci a chca miec auto typu coupe zapewniam ze c70 spelni te wymogi.
Kolejny dosyc ciekawym autem jest saab cabrio z silnikiem 2.0 Turbo seryjna moc 185KM został on potem podciagniety do ok 220KM , mankamentem tego auta była słaba sztywnosc konstrukcji , ale niestety jest to wada wiekszosci aut typu cabrio
No i chyba jedno z mocniejszych samochodow to misiek 3000gt wersja Vr4 moc 320Km wersja przedliftowa i bardzo rzadko spotykana wersja na europe.
i kolejny ciekawy samochod to accord coupe niestety mam kilka tylko fotek , na zdjeciach auto bylo jeszcze na seryjnym zawieszeniu i z orginalnym tlumikiem , po pozniejszych zmianach nie mam zdjec , auto bardzo fajne lecz niestety silnik 2,0 jest troche slaby , jednostka 3,0 za to wysmienicie nadaje sie do tego auta lecz jest tylko skonfigurowana z kiepskim AT ktory jest dosyc awaryjny.
Po tych wszystkich autach kolejnym wynalazkiem byl SC , od ktorego zaczynam przygode z lexusami