Cześć, szukam sprawdzonego warsztatu lub osoby w okolicach Poznania, która zajęłaby się regularnym serwisowaniem mojego is200
Dodatkowo szukam osoby, która podejmie się konserwacji podwozia na zimę i ogarnięcia drobnostek jeżeli chodzi o lakier/rdzę
Warsztat/osoba Poznań+50km
-
- Nowy lex user
- Model Lexusa: is
- jake_brenner
- Nowy lex user
- Model Lexusa: LS400
Re: Warsztat/osoba Poznań+50km
Cześć,wppht wrote:Cześć, szukam sprawdzonego warsztatu lub osoby w okolicach Poznania, która zajęłaby się regularnym serwisowaniem mojego is200
Dodatkowo szukam osoby, która podejmie się konserwacji podwozia na zimę i ogarnięcia drobnostek jeżeli chodzi o lakier/rdzę
czy udało się znaleźć specjalistę od obsługi Lexusa ?
Pzdr
Kuba
-
- Nowy lex user
- Model Lexusa: LS600h
Poszukuję sprawdzonego warsztatu w Poznaniu do przedzakupowego sprawdzenia auta, polecicie coś?
-
- Lex user
- Model Lexusa: IS 200 gs 300 gs 250
Witam,
Podbijam temat. Może ktoś ma Techstream żeby zrobić diagnostykę. Serwis lexusa woła 450 zł netto za diagnostykę - podpięcie kompa i powiedzenie co jest nie tak.
Czy jest ktoś w okolicy lub w samym Poznaniu kto by mógł mi pomóc? Prawdopodobnie nie podpięto mi prawidłowo radaru od tempomatu albo należy go adoptować przez program. Ktoś pomoże?
Podbijam temat. Może ktoś ma Techstream żeby zrobić diagnostykę. Serwis lexusa woła 450 zł netto za diagnostykę - podpięcie kompa i powiedzenie co jest nie tak.
Czy jest ktoś w okolicy lub w samym Poznaniu kto by mógł mi pomóc? Prawdopodobnie nie podpięto mi prawidłowo radaru od tempomatu albo należy go adoptować przez program. Ktoś pomoże?
- simoneus
- Lex user
- Model Lexusa: GS300, USB 5.0, 600H
Kompa mogę podpiąć, ale na diagnostyce aż tak się nie znam