I.Q. wrote:Klaudiusz wrote:Mi NX na jezdzie probnej halasowal jak stara kanapaI.Q. wrote: Byłem na jeździe testowej ale tego mankamentu nie zauważyłem - więc może nie doszukujmy się problemu tam gdzie być może go nie ma. Być może wersja UE jest wolna od tych wad. Nikt na razie z tych co odebrali nic nie zgłaszał.myslalem ze handlowiec sie spali ze wstydu
Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkNie. To akurat bylo Omotenashi z pakietem Luxury za prawie 300k.Bo to pewnie ta wersja za 225 tys. Trzeba było zamówić jakąś droższą wersje.
Z ciekawosci, ile Cie wyszlo Prestige Design Tazuna plus Premium? Nie lepiej bylo wziac Omoneyashi?
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Zakup Lexusa NX 350h
-
- Lex Master
- Model Lexusa: NX350h
Zakup Lexusa NX 350h
-
- Lex user
- Model Lexusa: Ux
Re: Zakup Lexusa NX 350h
Za 225 będzie pierdział bo drugi gatunek Ci sprowadzą.
Może się okazać, te kilka patoli oszczędności Cię ogłuszy.
Dołożysz powłokę na lakier to może się wyciszy
Może się okazać, te kilka patoli oszczędności Cię ogłuszy.
Dołożysz powłokę na lakier to może się wyciszy

-
- Lex user
- Model Lexusa: Ux
30% wykupu = 115 oczek na leasinguFarmax wrote:co to znaczy tak się nie robi?Ghotti wrote:Pytałem o to księgowa i mówi ze tak się nie robi …
przecież to standardowa procedura
pewnie księgowa nie czai o co pytasz
z leasingiem robisz tak jak ci mówię a księgowa jest od księgowania , doradca podatkowy jest od doradzania
masz odliczyć 150 tys i odliczas
a wykup to inna bajka bo to co ty zrobisz to od ciebie zalezy , wykupujesz lub zostawiasz i wtedy jak wykupujesz to przyjmujesz na stan , jak chcesz nst sprzedać to faktura i odprowadzasz vat i przychód - teraz nie pokombinujesz jedynie ze sprzedażą bo kiedyś przed ładem można było
W opcji 5 lat zabawy z amortyzacją i problem z VAT
nieŁad głupi nieJest
-
- Lex Master
- pawelwone
- Lex user
- Model Lexusa: IS250/ IS200t / NX300H / ES300H / NX350H
Zakup Lexusa NX 350h
Ja wziąłem na 2 lataWojciech Grona wrote:30% wykupu = 115 oczek na leasinguFarmax wrote:co to znaczy tak się nie robi?Ghotti wrote:Pytałem o to księgowa i mówi ze tak się nie robi …
przecież to standardowa procedura
pewnie księgowa nie czai o co pytasz
z leasingiem robisz tak jak ci mówię a księgowa jest od księgowania , doradca podatkowy jest od doradzania
masz odliczyć 150 tys i odliczas
a wykup to inna bajka bo to co ty zrobisz to od ciebie zalezy , wykupujesz lub zostawiasz i wtedy jak wykupujesz to przyjmujesz na stan , jak chcesz nst sprzedać to faktura i odprowadzasz vat i przychód - teraz nie pokombinujesz jedynie ze sprzedażą bo kiedyś przed ładem można było
W opcji 5 lat zabawy z amortyzacją i problem z VAT
nieŁad głupi nieJest
10% wpłata własna
50% wykup
106,45% ale niestety na zmiennej
Standardowo robię nadpłaty (raty balonowe) i po 30 miesiącach mam wykup 1%.
Wysłane z mojego LIO-L29 przy użyciu Tapatalka
-
- Lex Master
Zakup Lexusa NX 350h
Ktos napisal, ze nowy NX ma sporo problemow wieku dzieciecego. Doczytalem na forum US i faktycznie.
Nie zapisuje pozycji kierowcy, nie dziala Hey Lexus, nie blokuje drzwi auta przyciskiem na klapie. A nawet zle pokazuje wskazania spalania.
Ciekawe kiedy to naprawia i czy wersje na EU maja te same problemy
Nie zapisuje pozycji kierowcy, nie dziala Hey Lexus, nie blokuje drzwi auta przyciskiem na klapie. A nawet zle pokazuje wskazania spalania.
Ciekawe kiedy to naprawia i czy wersje na EU maja te same problemy
-
- Lex Master
- Model Lexusa: 350h
Wyglada na problemy czysto software także zanim odbierzemy może część naprawią
-
- Lex Master
Zakup Lexusa NX 350h
A opoznienie moze wynikac z tego ze fabryka NXa w Kanadzie nie idzie pelna para. Obecne NXy produkowane na Stany sa skladane wlasnie w Japonii.
My dealer told me my 350h premium left Japan on feb12 and should arrive in NJ port around 3/15. Then told me it could be last week of March or first week of April that the dealership will get it. It was surprising to me that the ship could be traveling for a month.
-
- Nowy lex user
Dzień dobry,
Nazywam się Mateusz Krawczykowski. Jestem doradcą ds. sprzedaży samochodów nowych marki Lexus. Jeżeli są Państwo zainteresowani zakupem Lexusa, gorąco się polecam. Chętnie przygotuje ofertę cenową. W razie jakichkolwiek pytań lub wątpliwości jestem do Państwa dyspozycji pod nr kontaktowym 735 201 520 lub adresem mailowym mateusz.krawczykowski@lexus-krakow.com.pl
https://www.facebook.com/Mateusz-Krawcz ... 2822505268
Pozdrawiam!
Nazywam się Mateusz Krawczykowski. Jestem doradcą ds. sprzedaży samochodów nowych marki Lexus. Jeżeli są Państwo zainteresowani zakupem Lexusa, gorąco się polecam. Chętnie przygotuje ofertę cenową. W razie jakichkolwiek pytań lub wątpliwości jestem do Państwa dyspozycji pod nr kontaktowym 735 201 520 lub adresem mailowym mateusz.krawczykowski@lexus-krakow.com.pl
Pozdrawiam!
-
- Lex Master
to skoro mamy tutaj handlowca to może się dowiemy z czego wynikają opóźnienia?krawczykowskim wrote:Dzień dobry,
Pozdrawiam!