kable zapłonowe is300
- klexus
- Lex Master
- Model Lexusa: GS 300
Re: kable zapłonowe is300
przypuszczam ze to bedzie to samo co w GS300 ten sam silnik ta sama elektronika
- hixx
- Lex user
- Model Lexusa: is300:>
Ja wiem czy Tanio?? zestwa 6 kabli NGK to jakies 280 pln tutaj sa 3 kable wiec podobna cena roznica jest taka ze płacisz za to co dostajesz:>> z tego co koles mowil to ciezko zrobic lepsze kable warto wejsc na strone i oblukac jak to wyglada.... dzisiaj odbieram i zakładam mam sekwencyjny gaz wiec sprawdze kable w pełnym zakresie:>> i dam znac:>>nawe jesli wytrzymaja 80% tego co ASO to na pewno warto
JAPAN CARS
- hixx
- Lex user
hixx wrote:Ja wiem czy Tanio?? zestwa 6 kabli NGK to jakies 280 pln tutaj sa 3 kable wiec podobna cena roznica jest taka ze płacisz za to co dostajesz:>> z tego co koles mowil to ciezko zrobic lepsze kable warto wejsc na strone i oblukac jak to wyglada.... dzisiaj odbieram i zakładam mam sekwencyjny gaz wiec sprawdze kable w pełnym zakresie:>> i dam znac:>>nawe jesli wytrzymaja 80% tego co ASO to na pewno warto
KABLE DZIAŁAJA JAK NA RAZIE BARDZO DOBRZE
JAPAN CARS
Ja kupowałem ori w ASO nie pamiętam dokładnie ale chyba jakieś 350zł zapłaciłem za komplet, więc nie warto kombinować .hixx wrote:hixx wrote:Ja wiem czy Tanio?? zestwa 6 kabli NGK to jakies 280 pln tutaj sa 3 kable wiec podobna cena roznica jest taka ze płacisz za to co dostajesz:>> z tego co koles mowil to ciezko zrobic lepsze kable warto wejsc na strone i oblukac jak to wyglada.... dzisiaj odbieram i zakładam mam sekwencyjny gaz wiec sprawdze kable w pełnym zakresie:>> i dam znac:>>nawe jesli wytrzymaja 80% tego co ASO to na pewno warto
KABLE DZIAŁAJA JAK NA RAZIE BARDZO DOBRZE
- maniek_ls400
- Lex Master
- Model Lexusa: W221 S500
Kiedyś do camry kupiłem kable dorabiane na zamówienie - też miały być best-of-the-best i niestety okazały się lipą. Po krótkim czasie zaczęły siać a iskra nie była odpowiednio 'mocna'. Skończyło się na kablach z ASO. Obyś tego nie doświadczył.hixx wrote:Ja wiem czy Tanio?? zestwa 6 kabli NGK to jakies 280 pln tutaj sa 3 kable wiec podobna cena roznica jest taka ze płacisz za to co dostajesz:>> z tego co koles mowil to ciezko zrobic lepsze kable warto wejsc na strone i oblukac jak to wyglada.... dzisiaj odbieram i zakładam mam sekwencyjny gaz wiec sprawdze kable w pełnym zakresie:>> i dam znac:>>nawe jesli wytrzymaja 80% tego co ASO to na pewno warto
BTW. dlaczego chcesz wymieniać kable WN ?
Mariusz M.
Sprzedam części do LS430 2001 President Tel. 606-103-211
Sprzedam części do LS430 2001 President Tel. 606-103-211
Poza tym kable są 3 a nie 6 w cenie średnio 120-130zł sztuka - rabat więc nie jest tak drogo.maniek_ls400 wrote:Kiedyś do camry kupiłem kable dorabiane na zamówienie - też miały być best-of-the-best i niestety okazały się lipą. Po krótkim czasie zaczęły siać a iskra nie była odpowiednio 'mocna'. Skończyło się na kablach z ASO. Obyś tego nie doświadczył.hixx wrote:Ja wiem czy Tanio?? zestwa 6 kabli NGK to jakies 280 pln tutaj sa 3 kable wiec podobna cena roznica jest taka ze płacisz za to co dostajesz:>> z tego co koles mowil to ciezko zrobic lepsze kable warto wejsc na strone i oblukac jak to wyglada.... dzisiaj odbieram i zakładam mam sekwencyjny gaz wiec sprawdze kable w pełnym zakresie:>> i dam znac:>>nawe jesli wytrzymaja 80% tego co ASO to na pewno warto
BTW. dlaczego chcesz wymieniać kable WN ?
- hixx
- Lex user
Prorocze gadanie:>>> i tak się stało kable po 7 dniach PADŁY!!!!te same objawy chca mi wymienic ale mam do juz gdzies!! racja tylko ASO i koniec tematu:>
JAPAN CARS