Zakup Lexusa NX 350h

Wszelkie informacje na temat zakupu modelu NX
Post Reply
paweU
Lex user
Model Lexusa: NX350h

Re: Zakup Lexusa NX 350h

Post by paweU »

Jak duża jest obsuwa w statusie zamówienia?np. Auto trafiło do produkcji fizycznie, a na stronie "my lexus" status pojawił się dopiero załóżmy po kilku dniach od rozpoczęcia produkcji.
ZibiZ666
Nowy lex user
Model Lexusa: NX 350h F Sport

Zakup Lexusa NX 350h

Post by ZibiZ666 »

W końcu najpóźniej w piątek odbiór

Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka
ZibiZ666
Nowy lex user
Model Lexusa: NX 350h F Sport

Zakup Lexusa NX 350h

Post by ZibiZ666 »

paweU wrote:Do osób, które odebrały swoje auta. Biorąc pod uwagę gwarancji ceny i raty o stałym % przy odbiorze samochodu cena uległa zmianie, czy pozostała z dnia zamówienia?
U mnie pozostała z dnia zamówienia

Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka
Ghotti
Lex Master
Model Lexusa: 350h

Post by Ghotti »

paweU wrote:Jak duża jest obsuwa w statusie zamówienia?np. Auto trafiło do produkcji fizycznie, a na stronie "my lexus" status pojawił się dopiero załóżmy po kilku dniach od rozpoczęcia produkcji.
kiedy zamówiłeś?
paweU
Lex user

Post by paweU »

Ghotti wrote:
paweU wrote:Jak duża jest obsuwa w statusie zamówienia?np. Auto trafiło do produkcji fizycznie, a na stronie "my lexus" status pojawił się dopiero załóżmy po kilku dniach od rozpoczęcia produkcji.
kiedy zamówiłeś?
Zamówienie z 7 października 2021. Sprzedawca zadzwonił do mnie 28 czerwca2022 i powiedział że" auto jest przewidziane do produkcji w lipcu". Zarówno na str mój lexus i aplikacji pojawiła mi się nazwa i miejsce fabryki, ale to wszystko. Nadal zamówienie jest "obslugiwane"
sebeq66
Nowy lex user
Model Lexusa: NX 350h

Post by sebeq66 »

Lexus nx350h fsport+ fuji / kolor f white. Do odbioru we wrześniu 2022. nowy.
Możliwość wynajmu na rok/ dwa. Limit do 25 tysięcy rocznie
Bądź Zakup składający się na : wynajem na 12 miesięcy + zakup. Łącznie 325 tysięcy
Ghotti
Lex Master
Model Lexusa: 350h

Post by Ghotti »

paweU wrote:
Ghotti wrote:
kiedy zamówiłeś?
Zamówienie z 7 października 2021. Sprzedawca zadzwonił do mnie 28 czerwca2022 i powiedział że" auto jest przewidziane do produkcji w lipcu". Zarówno na str mój lexus i aplikacji pojawiła mi się nazwa i miejsce fabryki, ale to wszystko. Nadal zamówienie jest "obslugiwane"
To jednak Mam cień szansy ze w grudniu dostanę zamówiony początek grudnia czy koniec listopada …
MacM
Lex user
Model Lexusa: NX

Post by MacM »

Witam
Czy ktos montowal hak poza salonem i moze cos polecic? Widze, ze cena podskoczyla do 7300 zl, wiec troche duza jak za hak wpinany (rozumiem jak by byl automatycznie chowany). Jedyny hak jaki znalazlem w necie pod nowego NX-a jest firmy Aragon (koszt 2.500 zl z wiazka 13 pin), ale wiadomo, moze byc problem z montazem, np. Trzeba bedzie przyciac zderzak, a tego chcialbym uniknac.
maran6
Nowy lex user
Model Lexusa: IS200t

Post by maran6 »

MacM wrote:Witam
Czy ktos montowal hak poza salonem i moze cos polecic? Widze, ze cena podskoczyla do 7300 zl, wiec troche duza jak za hak wpinany (rozumiem jak by byl automatycznie chowany). Jedyny hak jaki znalazlem w necie pod nowego NX-a jest firmy Aragon (koszt 2.500 zl z wiazka 13 pin), ale wiadomo, moze byc problem z montazem, np. Trzeba bedzie przyciac zderzak, a tego chcialbym uniknac.
Sprawdz cenę haka raz jeszcze w salonie. Przy nowym aucie powinno wyjść taniej.
Klaudiusz
Lex Master

Zakup Lexusa NX 350h

Post by Klaudiusz »

No i to jest bardzo dobre pytanie. Ciekawe czy hak od RAV4 bedzie pasował.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Post Reply

Return to “Lexus NX”