Aż tak bardzo jest Ci potrzebna zmieniarka? zafunduj sobie ładne radio 2din z dużym ekranem i obsługą płyt DVD wyjdziesz na tym dużo korzystniej. Żaden kaseciak np. nie da CI opcji podłączenia pendrive albo iPoda a płyta DVD daje wiele korzyści - możesz tam wrzućić 4GB mp3 i nie musisz przekładać płyt
hehe a moja ze mną wytrzymała dwa miechy osobiście też polecam dobrą stacjen MP3-DVD 2DIN z duuuużym ekranikiem, w tym momencie na rynku są sprzęty które oferują multum "bajerów", choć za taki gadżet też trzeba nie mało zapłacić.
Ja mam do dziś serie i działa fakt na poczatku mialem problemy dałem specowi cos tam powymieniał 150 zł zapłaciłem i już rok i 3 miechy jezdze bez problemowo napewno nie mozna nagrywac plyt 80min na full jak nagrasz 78min jest dobrze chociaz ostatno 80 tez czytal
P.S. Od speca wiem że sprzęt to ja[ponskiej firmy fujitsu badz fuji wszystkie toyoty maja ten sprzet
Wiem brakuje mu mp3 kamery cofania itp ale ładnie sie komponuje w desce
Nie słucham muzyki z mp3 tylko z oryginalnych płyt/kaset, tych ostatnich poza samochodem nie mam gdzie słuchać.
Poza tym to rozwiązanie jest sporo tańsze.
Igor jak nie znajdziesz nikogo to mozesz mi paczka przesłac to ci naprawie u tego speca co mam potrfa to troche ale bedzie dzilalo ale taniej chyba wyjdzie zakup sprawnego bedziesz mial czesci jakby co
Problem z mp3 rozwiazałem kaseta z wyjsciem AUX za 5PN może nie ma super jakości jak z cd ale zle nie jest
Last edited by tomekb on 15 Oct 2010, o 09:21, edited 1 time in total.