Ja mam podobnie lecz mocno o wszystko sam wypytywałem i przyznam że spotkałem się z pomocą handlowca ale warto samemu trzymać rękę na pulsie jeśli zależy nam na czasieEsdipio wrote: ↑10 Dec 2022, o 10:20Pewnie wszystko zalezy od formy zakupu w moim przypadku (za gotowke) faktura koncowa została pomniejszona o zaliczke.
Co do ubezpieczenia to dostalem oferte na pakiet dealerski wraz z faktura. Byly na niej trzy propozycje PZU za 5800, Hestia 6800 i Warta 21000zl.
Zakup Lexusa NX 350h
-
- Lex user
- Model Lexusa: ?
Re: Zakup Lexusa NX 350h
Last edited by Emes on 10 Dec 2022, o 11:12, edited 1 time in total.
-
- Lex user
- Model Lexusa: NX
Korzystnie teraz w PZU dają 20% znizki Koniec roku sprzedaż produktu
Znajomy podpowiedział ale w Lexusie też mi oferowali
Wysłane z mojego SM-G991B przy użyciu Tapatalka
Znajomy podpowiedział ale w Lexusie też mi oferowali
Wysłane z mojego SM-G991B przy użyciu Tapatalka
-
- Lex user
-
- Lex user
Niektóre z forumowych odbiorów już bardzo blisko.
Montujecie wideo rejestratory?
Montujecie wideo rejestratory?
-
- Lex user
Tak ja montuje Wideorejestrator 70mai A500S Dash Cam Pro Plus+ 2.7K/140/WiFi/GPS + RC06.
Nie bede wpinal sie w instalacje ze wzgledu na gwarancje. Podłacze z gniazda zapalniczki, ktore jest pod ładowarka indukcyjna wiec bedzie niewidoczne. Dostalem oferte na montaz takiego zestawu za 400zl kamera przod + tył. Sam raczej nie decyduje sie rozbierac plastikow wole to zostawic fachowcom od car-audio.
Jesli zdecyduje sie na tryb parkingowy to raczej z samochodowego power banku sa takie do kupienia ale to z czasem jeszcze zobacze.
350H F-Sport + Fuji, sonic grey. Zamowiony 21.10.2021, STATUS: Odebrany 23.12.2022.
-
- Lex Master
- Model Lexusa: NX350h
Jakto wpinal sie w instalacje? Przeciez to jest taka sama ingerencja w instalacje jak wsadzenie wtyczki do gniazda zapalniczki.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
-
- Lex user
Zastosowanie baypass bezpiecznika to ingerencja w instalacje jesli robisz to sam poza ASO, chyba ze masz inny bezinwazyjny sposob podlaczenia takiej kamerki.
350H F-Sport + Fuji, sonic grey. Zamowiony 21.10.2021, STATUS: Odebrany 23.12.2022.
-
- Lex user
ASO KRK oferuje Wideorejestrator Mio MiVue 798 Dual PRO z instalacją za równe 3000, instalują ze smartbox czyli wpięte w instalację ale bez powerbank.Jest to przód i tył.
Inne ASO (KTW) woła za samą instalacje 1730brutto..
Ja spoglądam w stronę sprzętu VANTRUE E2
Myślę by jednak zlecić instalację ASO ale 1500 - 1700 za samą usługę to sporo.
Do naszych hybryd jednak także myślę o powerbank...
Montaż : Sam czy na zapalniczkę?
Chyba nie chce, preferuje full professional i zintegrowane na tyle ile to możliwe bez niczego na wierzchu.
Niemniej sprzęt się starzeje i kiedyś wymienić trzeba będzie zatem mylę też już o sprzęcie chyba z usb-c by okablowanie zostawić i kiedyś sprzęt na nowy wymienić już sam...
Inne ASO (KTW) woła za samą instalacje 1730brutto..
Ja spoglądam w stronę sprzętu VANTRUE E2
Myślę by jednak zlecić instalację ASO ale 1500 - 1700 za samą usługę to sporo.
Do naszych hybryd jednak także myślę o powerbank...
Montaż : Sam czy na zapalniczkę?
Chyba nie chce, preferuje full professional i zintegrowane na tyle ile to możliwe bez niczego na wierzchu.
Niemniej sprzęt się starzeje i kiedyś wymienić trzeba będzie zatem mylę też już o sprzęcie chyba z usb-c by okablowanie zostawić i kiedyś sprzęt na nowy wymienić już sam...
-
- Lex user
Ja jednak preferuje podłaczenie pod zapalniczke z dwóch powodow. Po pierwsze jesli w przyszlosci dokupie powerbanka to bede go zasilał własnie z gniazda zapalniczki zatem sam sobie to ogarne. Po drugie u mnie auto czasem bedzie dosc dlugo stalo nieuzywane wiec wtedy odłacze całkowicie.
Czy ktos z obecnych uzytkowników NX orientuje sie czy w gniezdzie zapalniczki jest non stop zasilanie po zamknieciu auta, ktos sprawdzal?
Czy ktos z obecnych uzytkowników NX orientuje sie czy w gniezdzie zapalniczki jest non stop zasilanie po zamknieciu auta, ktos sprawdzal?
-
- Lex user
- Model Lexusa: NX 350h