[Rzeszów] Top Serwis - polecam

W tym temacie wpisujemy polecane warsztaty,serwisy etc. lub takie w których wasz Lexus nigdy więcej koła nie postawi.
Post Reply
ArtIS
Lex Maniak
Model Lexusa: IS 250 AWD

[Rzeszów] Top Serwis - polecam

Post by ArtIS »

Cześć,

Chciałbym polecić serwis Lexusa, Toyoty i Sciona w Rzeszowie.

Panowie z Top Serwis profesjonalnie podchodzą do sprawy, nie umywają rąk kiedy podjeżdża się do nich Lexusem z USA tylko zabierają się do pracy. Za każdym razem indywidualnie, frontem do klienta. Części starają się szukać w Toyocie w dobrych pieniądzach i dopiero, gdy nie ma możliwości znalezienia podzespołu to uderzają do Lexusa.

Robiłem u nich przegląd całego swojego IS'a oraz wymianę klocków i prowadnic hamulcowych - wszystko wymienione jak należy, samochód bardzo dobrze się sprawuje.

Szybka realizacja oraz dobre ceny to ich największe atuty. Chłopaki pomagają nawet w niestandardowych rzeczach - jak rozbieranie zderzaka i szukanie nowego wraz z częściami blacharskimi ;)

Gdyby ktoś był w Rzeszowie to szczerze polecam - namiary: http://topserwis.rzeszow.pl/#HOME

Pozdrawiam,
Artur
Kamil9872
Nowy lex user
Model Lexusa: LS 430

Re: [Rzeszów] Top Serwis - polecam

Post by Kamil9872 »

Szczerze to nie polecam, byłem zostawiłem furmankę kasy i szukam kolejnego warsztatu. Prawda jest taka, że na Podkarpaciu nie ma specjalistów od Lexusów albo ja nie mam szczęścia. 
Post Reply

Return to “Warsztaty”