[is200]Oświetlenie wewnętrzne
-
- Nowy lex user
- Model Lexusa: IS200
[is200]Oświetlenie wewnętrzne
Witam, Panowie mam może śmieszne pytanko, ale nie chcę nic uszkodzić. Jak wymienić żarówkę w oświetleniu wewnątrzym, chodzi mi o to przednie przy przełącznikach od szyberdachu.
Pozdrawiam, Arek.

- Ralfx
- Lex Master
- Model Lexusa: GS430
Re: Oświetlenie wewnętrzne IS200
A tak serio to nie mam IS'a ale zakładam że wystarzy podważyć szybkę płaskim śrubokrętem

-
- Nowy lex user
Re: [is200]Oświetlenie wewnętrzne
Widzę że to forum to jakaś porażka, pisze się tylko o jakiś bdetach, a jak człowiek się zapyta jak coś odkręcić to zero odpowiedzi.
Skoro to forum to jest porażka to co ty tutaj robisz?? Zawsze masz wybór a nie się spinasz
Skoro to forum to jest porażka to co ty tutaj robisz?? Zawsze masz wybór a nie się spinasz
Last edited by Rici on 16 Oct 2010, o 23:59, edited 2 times in total.
Reason: Uwaga Administratora
Reason: Uwaga Administratora
Pozdrawiam, Arek.

- forest
- Lex Master
- Model Lexusa: stanced VIP
nie irytuj się człowieku... poprostu nikt tego nie robił nigdy to co mam napisać? bdety?
gdyby już ktoś wymieniał oświetlenie to dostał byś opis jak to się robi mniej więcej, ale trudno, akurat tylko Tobie się trafiła taka usterka... poprostu spróbuj sam
napewno jak się komuś coś przydarzy z oświetleniem wewnętrznym to będziemy pisać w tym temacie....

gdyby już ktoś wymieniał oświetlenie to dostał byś opis jak to się robi mniej więcej, ale trudno, akurat tylko Tobie się trafiła taka usterka... poprostu spróbuj sam

napewno jak się komuś coś przydarzy z oświetleniem wewnętrznym to będziemy pisać w tym temacie....
SC430 '2002
-
- Lex Master
- Model Lexusa: Avensis t25 1,8 aut, rx300 2gen.
jakbym mial szyberdach to bym sprawdził u elektryka i ci powiedział ale nie mam wiec nie pomoge i sie nie irytoj isów z szyberdachami u nas za duzo to nie ma
"private9 napisał" Widzę że to forum to jakaś porażka, pisze się tylko o jakiś bdetach, a jak człowiek się zapyta jak coś odkręcić to zero odpowiedzi.
I kto tu jest porażką pytasz o taki bzdet i dziwisz się że nikt ci nie odpowiedział masakra , to co ty człowieku zrobisz jak ci się żarówka w domu przepali ? kogo zapytasz kto da odpowiedz ?
I kto tu jest porażką pytasz o taki bzdet i dziwisz się że nikt ci nie odpowiedział masakra , to co ty człowieku zrobisz jak ci się żarówka w domu przepali ? kogo zapytasz kto da odpowiedz ?

- czaplon
- Lex user
- Model Lexusa: IS 200
Spoko, spoko, ja wymieniałem tą żaróweczkę.
Nic trudnego. Po prostu delikatnie (ale stanowczo
) ściągasz plastikową maskownicę w dół (odginasz krawędź od strony środka auta). Troche jest strachu bo trzyma się mocno. Nie ma w każdym razie żadnych ukrytych śrubek, haczyków itp. Ot co cała filozofia.
Nic trudnego. Po prostu delikatnie (ale stanowczo

-
- Nowy lex user
Dzięki czaplon za opowiedź, a Ty adminie tego zacnego forum jak możesz to mnie nie obrażaj.
Pozdrawiam, Arek.

- Rici
- Administrator
- Model Lexusa: 3GS
Private zapytałeś o coś na forum, ale forum to nie infolinia on-line czasami trzeba poczekać na odpowiedz a ty napisałeś:private9 wrote:Dzięki czaplon za opowiedź, a Ty adminie tego zacnego forum jak możesz to mnie nie obrażaj.
Więc nie dziw się że dostałeś nie mniej miłą odpowiedz od lex-a, obrażając forum obrażasz jego użytkowników a tym bardziej Administratorów i Moderatorów. Sam dam tobie Bana przy następnym takim tekście, albo szukasz pomocy albo przyszedłeś tu nas obrażać .private9 wrote:Widzę że to forum to jakaś porażka
Proponował bym zacząć od początku bez głupich i tekstów

Pozdrawiam