Ktoś przedłużał, jaki koszt, jakieś podpowiedzi czy warto w tej cenie
Założyłem dodatkowy alarm i teraz dylemat czy przedłużać umowę z Vodafone
Będę wdzięczny za inspiracje ...

Wysłane z mojego SM-G991B przy użyciu Tapatalka
Thx za tip nie ma tego komunikatu jak odpalić samochód po wyłączeniu keylessarek44 wrote: ↑27 May 2023, o 22:29 Czy ta metoda zabezpiecza samochód przed kradzieżą, na tzw metodę "na walizkę", oraz " gameboy" https://www.youtube.com/shorts/Vhzj7v_6WtI ????
Właśnie przetestowałem. Działa tylko do 135/h …. -.- trzeba trzymać kierunek tak długo aż na hud się nie wyświetli info o sprawdzeniu otoczenia czy jakis tak. Wtedy już sam zmienia pass. Działa to Ok problem tylko prędkośćNex wrote: ↑26 May 2023, o 20:37 Z tego co oglądałem w internecie to jak jedziesz na aktywnym tempomacie to wychylasz dźwignie kierunkowskazów i przytrzymujesz ok 3 sekundy i auto samo zmienia pas. Wychylasz ale nie włączasz (tak jak się włącza trzy mignięcia kierunków)
Taka funkcja bez sensu
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Ghotti wrote: ↑28 May 2023, o 13:29Thx za tip nie ma tego komunikatu jak odpalić samochód po wyłączeniu keylessarek44 wrote: ↑27 May 2023, o 22:29 Czy ta metoda zabezpiecza samochód przed kradzieżą, na tzw metodę "na walizkę", oraz " gameboy" https://www.youtube.com/shorts/Vhzj7v_6WtI ????
tak bym siedział i kombinował jak go odpalić. Wyłączam keyless jak jestem w dużym mieście profilaktycznie …. na szczęście rzadko
Ghotti musisz przycisnąć kluczyk do przycisku start/stop, te srebrne kółeczko i wtedy auto odpali.
Ku mojemu zaskoczeniu teraz pokazuje mi ostatnio przebytą trasę. Wcześniej był z tym problem.koloramat wrote: ↑26 May 2023, o 07:37OK, zakładam, jednak że pomimo niewykonania zmiany oprogramowania XGG78 aktualizacja w aplikacji Lexus LINK ostatnio przebytej trasy w Twoim przypadku działa sprawnie, czy też przestała działać od 19 maja 2023 r. ?vki wrote: ↑25 May 2023, o 21:01 Sprawdziłem wczoraj linkiem, mój NX również objęty jest akcją zmiany oprogramowania modułu DCM (kod kampanii XGG78).
Już w lutym, jak byłem pytać o gumowe dywaniki w salonie w rejonie zamieszkania (kupowałem w innym) to sprzedawca już mi mówił, że jest akcja serwisowa związana z modułem DCM (może mieć wpływ na komunikację/informację-SOS po wypadku) i mogą mi zrobić aktualizację. W kwietniu byłem na zmianie oleju po 2 tyś. km w serwisie gdzie nabyłem auto i nic nie mówili o akcji z DCM.
Po wymianie oleju , filtra, śruby i uszczelki w aplikacji Lexus Link pod datą wymiany widnieje: NAPRAWA SAMOCHODU BEZ NAPRAW BLACHARSKICH. Podejrzewam , że może chodzi o $, która jest wyciągana od producenta.
Sama aplikacja gorsza od Lidla i Biedry.
Tak to wiem, trzeba przyłożyć kluczyć do przycisku i jest Okarek44 wrote: ↑28 May 2023, o 21:06 Ghotti musisz przycisnąć kluczyk do przycisku start/stop, te srebrne kółeczko i wtedy auto odpali. Ponadto można to zrobić gdy wszystkie systemy, kontrolki, monitor sa włączone, a silnik nie pracuje, tzw stan ON i go uruchomić kluczykiem, a gdyby się nie udało to wejść powrotem w ustawienia i wyłączyć.
Users browsing this forum: No registered users and 5 guests