Jestem szczęśliwym posiadaczem Lexusa IS200t z 2017 roku - od listopada 2021.
Ślędzę forum dosyć uważnie ponieważ wiele obecnych tutaj tematów pomogło mi podjąć decyzję przy kupnie tego auta.
Jako,że zbliża się wiosna, chciałbym auto doinwestować - do tej pory zrobiłem tylko antykorozję ze szfliowaniem podwozia + polimer na lakier na zimę.
W tej kwestii chciałbym zwrócić się do Was o opinię - przychodzą mi do głowy cztery rzeczy:
1. Ceramika - czy waszym zdaniem jest to operacja warta wykonania? Akurat u mnie auto jest w oryginalnym lakierze bez odprysków
2. Chip tuning - 35-39 KM - czy ktoś tutaj wykonywał takie operacje i jest w stanie sie wypowiedziec czy warto?
3. Android auto - znalazlem profesjonalna firme, ktora instaluje moduly android auto korzystajac z oryginalnych wiazek - wstepnie konsultowalem rozwiazanie z ASO i przyznali,ze widywali takie u klientow i dzialaja one poprawnie. Czy ktos z Was wymienial swoj zestaw multimedialny?
4. Felgi - chcialbym zalozyc 18tki jednak nie jestem do konca przekonany czy te kola nie beda za duze do tego auta - czy jest tu ktos kto jezdzi IS na 18calowych kolach? Opona na tyl 255/35 wtedy mi wychodzi, dosyc niski profil - czy to nie bedzie sie wiazalo z lapaniem gum co dziura? Mieszkam w Łodzi a tutaj raczej ulice wygladaja jak po wojnie

Za ponizsze odpowiedzi z gory dziekuje i serdecznie wszystkich pozdrawiam!