Mam jednego Lexa i handlowiec mi oferuje drugiego na rabat flotowy

Raz na 5k przebiegu.MacM wrote:Czy czesto dostajecie sygnal, ze wasze matrycowe swiatla nie podobaja sie kierowcy jadacemu z naprzeciwka? Dzisiaj, na krotkiej trasie dostalem 3 razy dlugimi (fakt, ze przez moje ledy, te dlugie kompletnie nie mogly sie przebic, wiec mnie to nie przeszkadza), ale czy ci co jada z naprzeciwka faktycznie tak mocno sa oslepiani? Za drugim i trzecim razem wlaczalem „dlugie” (znaczy ledy szly do gory), zeby udowodnic, ze na dlugich nie jade. Jak dla mnie, swiatla - bajka, a jazda w nocy to czysta przyjemnosc.
Ponoc modul DCM zjada baterie. Po wymianie/aktualizacji jest lepiej u kierowcow Toyot.NEONX wrote:Dzisiaj chwila prawdy i test aku 12v. Uruchomienie po miesiącu nie użytkowania. Odpalił bez problemu.
Wysłane z mojego SM-G991B przy użyciu Tapatalka
Poczytaj sobie o czymś takim jak dyrektywa GVO.pss wrote:ahahaha kupił nowe auto i będzie wymieniał sam olej po 2 tyś xDDD
Powodzenia z gwarancją na silnik jak się ASO kapnie ; )
Szkoda, że podejście z "zamkniętymi oczami". Pomiar apką przed odpaleniem dałby inforacje o napięciu. Pytanie z jakiego poziomu naładowania startował ten miesiąc pozostanie chyba bez odpowiedzi. Tak czy inaczej to chyba rekord.
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests