Wyjaśniane z salonem? Dzwonić do sprzedawcy, kierownika, księgowości. Kiedy to było? Mi salon zwlekał z przelewem za odkup auta ok miesiąc

Wyjaśniane z salonem? Dzwonić do sprzedawcy, kierownika, księgowości. Kiedy to było? Mi salon zwlekał z przelewem za odkup auta ok miesiąc
Nie. Bardzo chetnie oddaja zakiczke i sprzedaja drozej.Anx wrote:Cześć! Czy ktoś z Was miał też taki problem, że po rezygnacji z zakupu NX350 ( wyprodukowali mi go rok po planowanym terminie w umowie) , nie oddano zaliczki 10 000zł?
Nie no. Bez jaj. Przeciez to zaliczka. Zaliczka jest zwrotna. Nie wywiazali sie z umowy to sorry. Pismo do ASO i niech na pismie Ci odmowia i dlaczego.Anx wrote:Pewnie tak zrobili ale nie chcą mi zwrócić zaliczki....
Nigdy nie było problemu ze zwrotem zaliczkiArianek wrote:A jeśli ktoś podpisał umowę i np rozmyślił się w połowie terminu oczekiwania albo nawet wtedy jak auto trafiło już di Polski to zaliczkę tez jest szansa odzyskać? Czy wtedy strata zaliczki i salon sam próbuje sprzedać auto? Ktoś się orientuje? Pytanie od znajomego odnośnie RX.
Witaj
Users browsing this forum: No registered users and 8 guests