Zakup Lexusa NX 350h

Wszelkie informacje na temat zakupu modelu NX
Post Reply
Klaudiusz
Lex Master
Model Lexusa: NX350h

Zakup Lexusa NX 350h

Post by Klaudiusz »

Bedzie dokladnie to co wkleilem. Wyjdzie na PL, CZ, SV, i HU.

Image
marek_wasowicz
Lex user
Model Lexusa: NX 450h+

Re: Zakup Lexusa NX 350h

Post by marek_wasowicz »

Jednak jest różnica między tym co ja wkleiłem, a tym co pokazuje Klaudiusz. Zdecydowanie lepiej zapowiada się to na fotkach Klaudiusza niż na tym co znalazłem. Musimy poczekać na całość.
emdrup
Nowy lex user
Model Lexusa: NX 350h

Post by emdrup »

attodorri
Nowy lex user
Model Lexusa: NX

Post by attodorri »

Ciekawe co się jeszcze zmieni (lifting?) Mam do produkcji RM2024 - ciekawe czy będę żałował, że nie poczekałem.
Klaudiusz
Lex Master

Zakup Lexusa NX 350h

Post by Klaudiusz »

attodorri wrote:Ciekawe co się jeszcze zmieni (lifting?) Mam do produkcji RM2024 - ciekawe czy będę żałował, że nie poczekałem.
Z tego co Toyota wrzucila do RAV4 to: Lifting to juz pelny wirtualny kokpit 12cali. Do tego lekko zmodyfikowany przod i inne lampy z tylu. Digital key z opcją dzielenia sie z innymi. Nowe kolory. Wyjdzie dopiero w 2025. Android Auto bezprzewodowe. Cale moce przerobowe poszly w elektryki. Wiec nie spodziewam sie za wiele zmian.
tomasz1233
Nowy lex user
Model Lexusa: NX

Post by tomasz1233 »

Witam,

Chciałbym się dowiedzieć jak wygląda teraz kwestia rabatowania i czasu oczekiwania na NX.
Chodzi konkretnie o 3 sztuki Prestige z pakietami Design i Tazuna. W chwili obecnej mam ofertę z rabatem 18%.
Pytanie czy można próbować dobić do rabatu 25-28% czy raczej nie ma na to szans.
Omotenashi
Lex user
Model Lexusa: NX 350H

Post by Omotenashi »

tomasz1233 wrote:Witam,

Chciałbym się dowiedzieć jak wygląda teraz kwestia rabatowania i czasu oczekiwania na NX.
Chodzi konkretnie o 3 sztuki Prestige z pakietami Design i Tazuna. W chwili obecnej mam ofertę z rabatem 18%.
Pytanie czy można próbować dobić do rabatu 25-28% czy raczej nie ma na to szans.
Mysle, ze na tyle to nie ma zadnych szans. Te 20% to raczej totalny max jaki mozna wyrwac aktualnie
Arianek
Lex user
Model Lexusa: CT200H

Post by Arianek »

Orientujecie się może czy istnieje szansa podnieść trochę bassy w Nx350H? Opcja bez Marka Levinsona.. Drugie pytanko czy macie w ustawieniach włączony dźwięk przestrzenny Surround ?
MDU
Lex user

Post by MDU »

protos wrote: 29 Mar 2022, o 12:27 Mam pytanie czy można reklamować przyrdzewiale tarcze hamulcowe w nowym nx 350 h.
Użytkuję auto 1,5 miesiąca zresztą w nowych autach również widziałem tę dolegliwość.

U mnie ten  sam  problem  po  2-3 miesiącach  zimy  i jazdy po  "solonych drogach  " .  Tarcze  w  miejscach  tam gdzie  nie  dotyka  klocek  całe  w rdzy  .  Do  tego   pojawiły się pierwsze  rdzawe  naloty  na  zaciskach  ; 

pss
Lex Driver
Model Lexusa: is200t

Post by pss »

Nie no elementy poza obszarem pracy klocka powinny być zabezpieczone tą "czarną emalią", bo sama rdza to norma z uwagi na ścieranie warstwy metalu.
Zaciski nie powinny rdzewieć, tam naprawdę wyszła Ci rdza ? 
Jak tak to strach patrzeć na podwozie xDDD ... no ale pojechał bym z tym do aso ; )

Post Reply

Return to “Lexus NX”