Zakup Lexusa NX 350h
-
- Lex Master
- Model Lexusa: NX350h
Zakup Lexusa NX 350h
Bedzie dokladnie to co wkleilem. Wyjdzie na PL, CZ, SV, i HU.

- marek_wasowicz
- Lex user
- Model Lexusa: NX 450h+
Re: Zakup Lexusa NX 350h
Jednak jest różnica między tym co ja wkleiłem, a tym co pokazuje Klaudiusz. Zdecydowanie lepiej zapowiada się to na fotkach Klaudiusza niż na tym co znalazłem. Musimy poczekać na całość.
-
- Nowy lex user
- Model Lexusa: NX 350h
Koncepcyjny Lexus NX PHEV OFFROAD:
https://motofakty.pl/lexus-premiery-dwo ... 4-16117501
https://motofakty.pl/lexus-premiery-dwo ... 4-16117501
-
- Nowy lex user
- Model Lexusa: NX
Ciekawe co się jeszcze zmieni (lifting?) Mam do produkcji RM2024 - ciekawe czy będę żałował, że nie poczekałem.
-
- Lex Master
Zakup Lexusa NX 350h
Z tego co Toyota wrzucila do RAV4 to: Lifting to juz pelny wirtualny kokpit 12cali. Do tego lekko zmodyfikowany przod i inne lampy z tylu. Digital key z opcją dzielenia sie z innymi. Nowe kolory. Wyjdzie dopiero w 2025. Android Auto bezprzewodowe. Cale moce przerobowe poszly w elektryki. Wiec nie spodziewam sie za wiele zmian.attodorri wrote:Ciekawe co się jeszcze zmieni (lifting?) Mam do produkcji RM2024 - ciekawe czy będę żałował, że nie poczekałem.
-
- Nowy lex user
- Model Lexusa: NX
Witam,
Chciałbym się dowiedzieć jak wygląda teraz kwestia rabatowania i czasu oczekiwania na NX.
Chodzi konkretnie o 3 sztuki Prestige z pakietami Design i Tazuna. W chwili obecnej mam ofertę z rabatem 18%.
Pytanie czy można próbować dobić do rabatu 25-28% czy raczej nie ma na to szans.
Chciałbym się dowiedzieć jak wygląda teraz kwestia rabatowania i czasu oczekiwania na NX.
Chodzi konkretnie o 3 sztuki Prestige z pakietami Design i Tazuna. W chwili obecnej mam ofertę z rabatem 18%.
Pytanie czy można próbować dobić do rabatu 25-28% czy raczej nie ma na to szans.
- Omotenashi
- Lex user
- Model Lexusa: NX 350H
Mysle, ze na tyle to nie ma zadnych szans. Te 20% to raczej totalny max jaki mozna wyrwac aktualnietomasz1233 wrote:Witam,
-
- Lex user
- Model Lexusa: CT200H
Orientujecie się może czy istnieje szansa podnieść trochę bassy w Nx350H? Opcja bez Marka Levinsona.. Drugie pytanko czy macie w ustawieniach włączony dźwięk przestrzenny Surround ?
-
- Lex user
U mnie ten sam problem po 2-3 miesiącach zimy i jazdy po "solonych drogach " . Tarcze w miejscach tam gdzie nie dotyka klocek całe w rdzy . Do tego pojawiły się pierwsze rdzawe naloty na zaciskach ;
-
- Lex Driver
- Model Lexusa: is200t
Nie no elementy poza obszarem pracy klocka powinny być zabezpieczone tą "czarną emalią", bo sama rdza to norma z uwagi na ścieranie warstwy metalu.
Zaciski nie powinny rdzewieć, tam naprawdę wyszła Ci rdza ?
Jak tak to strach patrzeć na podwozie xDDD ... no ale pojechał bym z tym do aso ; )
Zaciski nie powinny rdzewieć, tam naprawdę wyszła Ci rdza ?
Jak tak to strach patrzeć na podwozie xDDD ... no ale pojechał bym z tym do aso ; )