Mozesz polecić jakąś konkretną ofertę kabla i wersję softu? Sporo tego jest więc trudno wyczuć co kupić;)marek_wasowicz wrote: ↑5 Jan 2024, o 08:33 Ja mam.Wszystko działa, nawet na nowym laptopie z Windows 11.Myślę,że to kwestia odpowiednich sterowników do kabla i ustawień w programie.
Szybkie pytanie - szybka odpowiedź
-
- Lex user
- Model Lexusa: NX350h
Re: Szybkie pytanie - szybka odpowiedź
-
- Lex user
- Model Lexusa: NX 450h+
Idąc Ghotti twoim tokiem rozumowania można powiedzieć że mieszkania też dobrze nie zabezpieczam przed złodziejami bo to nie willa, a na forum Porsche mógłby ktoś napisać... bez przesady to nie Bentley. Sorry u mnie to tak nie działa, zabezpieczam i dbam o to co mam i na co mnie stać. Jeżeli chodzi o 3vz.pl kompletne zabezpieczenie masa + suchy wosk bez demontażu zawieszenia to koszt +/- 20kGhotti wrote: ↑5 Jan 2024, o 16:34Za jedyne 15k PLN. To nie 911Klaudiusz wrote: ↑5 Jan 2024, o 15:50Jak zabezpieczenie to tylko 3vz.pl.t.zielinsky wrote:Zabezpieczenie antykorozyjne podwozia, co polecacie polimer czy wosk? Ja robiąc research zbliżam się do opcji suchego wosku (np. Innotec). Wydaje mi się to bardziej neutralne niż polimer w kontekście gwarancji. Może i polimer lepiej zabezpieczy, ale wymaga też jak mniemam większego rozkręcenia podwozia etc. Polimer jest też droższy.

Omotenashi + Luxury
-
- Lex Master
- Model Lexusa: 350h
Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia po prostu. Nie dam 20k za zabezpieczenie podwozia żeby za 3 lata komuś to oddać w gratisie
jakbym jeździł NX 10 lat to bym inaczej myślał, a tak zostało mi 28 msc użytkowania NX.

350h omotenashi
26.11.2021 - zamówienie
12.05.2023 - odebrany
26.11.2021 - zamówienie
12.05.2023 - odebrany
- sylbal629
- Nowy lex user
- Model Lexusa: NX 350h
Dzień dobry ,
Czy u was też jest problem z otwieraniem wlewu paliwa , klapka tylko delikatnie się uchyla ....im zimniej tym gorzej
.... auto NX 350h prod.maj 2023
Czy u was też jest problem z otwieraniem wlewu paliwa , klapka tylko delikatnie się uchyla ....im zimniej tym gorzej

- Omotenashi
- Lex user
- Model Lexusa: NX 350H
Jest sporo wpisow na FB o tym problemie … z tego co widze nie jestes wyjatkiem [emoji2369][emoji2369][emoji2369]sylbal629 wrote:Dzień dobry ,
Czy u was też jest problem z otwieraniem wlewu paliwa , klapka tylko delikatnie się uchyla ....im zimniej tym gorzej.... auto NX 350h prod.maj 2023
-
- Lex Master
Podjechsc do ASO. Przesmaruja i podegns blaszke i bedzie dzialac.sylbal629 wrote:Dzień dobry ,
Czy u was też jest problem z otwieraniem wlewu paliwa , klapka tylko delikatnie się uchyla ....im zimniej tym gorzej.... auto NX 350h prod.maj 2023
-
- Lex user
Czy ktoś wie w/g jakiego algorytmu działa zamykanie elektryczne klapy bagażnika z ryglowaniem centralnego zamka?
Czasem mi zamyka, a czasami nawet klapa nie ruszy jak naciskam przycisk - ten z kłódką oczywiście, bo zamykanie klapy standardowym przyciskiem działa zawsze.
Ja nie mam pomysłu dlaczego tak się dzieje, oczywiście warunki są zawsze te same (kluczyk w kieszeni kurtki, garaż). Co mogę robić nie tak jak zostało to przez Lexusa przewidziane?
Czasem mi zamyka, a czasami nawet klapa nie ruszy jak naciskam przycisk - ten z kłódką oczywiście, bo zamykanie klapy standardowym przyciskiem działa zawsze.
Ja nie mam pomysłu dlaczego tak się dzieje, oczywiście warunki są zawsze te same (kluczyk w kieszeni kurtki, garaż). Co mogę robić nie tak jak zostało to przez Lexusa przewidziane?

-
- Lex Master
Jak kliknie raz to nie zlapalo kluczyka. Jak dwa razy to mozesz odejsc od auta i po paru sekundach sie zamknie
-
- Lex user
Hmmm, muszę w takim razie się bardziej przysłuchać. Ale faktycznie, być może czasami trochę dalej stoję od tyłu auta i kluczyk już nie łapie. Dzięki!
-
- Lex user
Jaką macie wersję mapy w lexus link pro? U mnie jest 12-23-05 (22-09-5). Na lexus-tech widzę, że jest nowsza dostępna (i to od dawna, nawet przed produkcją mojego auta
), a aktualizacja przez samochód krzyczy, że jest błąd aktualizacji, skontaktuj się z dealerem. A dealer na to, że prawdopodobnie mam najnowszą wersję
G... prawda jak widać.
Aktualizował ktoś to cudo przez pendrive? W lexus-tech jest opis jak to zrobić i się zastanawiam...

Aktualizował ktoś to cudo przez pendrive? W lexus-tech jest opis jak to zrobić i się zastanawiam...