adalbert62 wrote: ↑13 Jan 2024, o 13:31
No i wlasnie przed chwilą dostałe info, że auto dotarlo do dealera. Zmiana statusu w aplikacji i na stronie, ale auto nadal w zamówionych inie wiem kiedy wskakuje do posiadanych. Jak widać w transporcie byl dokladnie miesiac czyli w Mszczonowie nie jest jednak tak źle Czekam teraz na info od dealera ....
O, i to jest konkretne info, dzięki. Teraz mam nadzieje, że mój dojedzie za tydzień
adalbert62 wrote:No i wlasnie przed chwilą dostałe info, że auto dotarlo do dealera. Zmiana statusu w aplikacji i na stronie, ale auto nadal w zamówionych inie wiem kiedy wskakuje do posiadanych. Jak widać w transporcie byl dokladnie miesiac czyli w Mszczonowie nie jest jednak tak źle Czekam teraz na info od dealera ....
Mialem identyczna sytuacje … z ta tylko roznica, ze otrzymalem 2 dni temu fakture za samochod
tomko wrote:Cześć. Czy ktoś się orientuje, jak długo teraz, auta stoją w Mszczonowie? Mój lex dotarł 21.12. u dealera oczywiście, jak to u dealera - "będzie lada dzień".
Nawet do 2 miesiecy. Patrzac na forum Toyoty to maja znowu jakies proboemy.
Skąd dokładnie masz to info? Dzisiaj mi się zmienił status na Mszczowo i gdzieś po cichu liczyłem na odbior w okolicach 10 lutego, ale nie wygląda to zachęcająco :/
Auto dotarło dzisiaj do dealera, więc w Mszczonowie się trochę ogarnęli. Niecały miesiąc im zajęło, bo auto wylądowało tam 21.12.2023.
Klaudiusz wrote: ↑18 Jan 2024, o 06:38
Moze teraz jest lepiej albo Lexus dostal wyzszy priorytet. Ogolnie na forum Toyoty ludzie bardzo narzekaja na Mszczonow. Szczegolnie z Corolla i RAV4.
Mój dzisiaj dotarł do dealera, w Mszczonowie był od 4 stycznia, wiec ten etap ekspresowo.
tomko wrote:Cześć. Czy ktoś się orientuje, jak długo teraz, auta stoją w Mszczonowie? Mój lex dotarł 21.12. u dealera oczywiście, jak to u dealera - "będzie lada dzień".
Skąd dokładnie masz to info? Dzisiaj mi się zmienił status na Mszczowo i gdzieś po cichu liczyłem na odbior w okolicach 10 lutego, ale nie wygląda to zachęcająco :/
Masz jakąś wiadomość od dilera , ja od czasu że do doratł do Beligi 22.12.2023 nic nie dostałem , a na stronie pokazuje że jest w Mszczonowei.
NX 350h Omo + Lux, Hazel, Temmate, Sonic Titanium
Zamówiony 14.10.2023
W produkcji od 02.11.2023
Opuścił fabrykę 20.11.2023
W transporcie od 22.12.2023
U dealera od 23.01.2024
Klaudiusz wrote: ↑12 Jan 2024, o 12:06
Masz jakąś wiadomość od dilera , ja od czasu że do doratł do Beligi 22.12.2023 nic nie dostałem , a na stronie pokazuje że jest w Mszczonowei.
Ciśnij handlowca, żeby się postarał. Mój przypłynął do Belgii w tym samym czasie i w zeszłym tygodniu był już u dealera.
Nie wiem dokładnie o co chodzi, ale 12 stycznia zmienił mi sie status na Mszczonów a w środę ma być auto u dilera. 10 dni? wtf
Klaudiusz wrote: ↑12 Jan 2024, o 12:06
Nie wiem dokładnie o co chodzi, ale 12 stycznia zmienił mi sie status na Mszczonów a w środę ma być auto u dilera. 10 dni? wtf
Dzięki za info , muszę pocisnąć sprzedawcę bo jak pisałem umie cisza.
NX 350h Omo + Lux, Hazel, Temmate, Sonic Titanium
Zamówiony 14.10.2023
W produkcji od 02.11.2023
Opuścił fabrykę 20.11.2023
W transporcie od 22.12.2023
U dealera od 23.01.2024