i tak nie robi roboty ~ dopiero w rx’ie i pełnym wyposażeniu zaczyna to grać na poziomie ~ wygląda mi na to że w przeciągu kilku tygodni znajdę chwilę na zrobienie systemu u siebie żeby grał jak powinien

i tak nie robi roboty ~ dopiero w rx’ie i pełnym wyposażeniu zaczyna to grać na poziomie ~ wygląda mi na to że w przeciągu kilku tygodni znajdę chwilę na zrobienie systemu u siebie żeby grał jak powinien
Też planuję to na wiosnę...whero wrote:i tak nie robi roboty ~ dopiero w rx’ie i pełnym wyposażeniu zaczyna to grać na poziomie ~ wygląda mi na to że w przeciągu kilku tygodni znajdę chwilę na zrobienie systemu u siebie żeby grał jak powinien
Youtube jest pelny rozwiazan audio dla NXa. Za 10k mozna zrobic duzo lepszy system niz ML i wygluszyc przy tym automaciejp wrote:Też planuję to na wiosnę...whero wrote:i tak nie robi roboty ~ dopiero w rx’ie i pełnym wyposażeniu zaczyna to grać na poziomie ~ wygląda mi na to że w przeciągu kilku tygodni znajdę chwilę na zrobienie systemu u siebie żeby grał jak powinien
Pytanie co zrobić aby było odczuwalnie lepiej i nie przesadzić z kosztami. Focale we wszystkich drzwiach wraz z ich wygłuszeniem? Ktoś ma taki set i może coś napisać na temat różnic do podstawowego audio?
Wiem, widziałem tego już troche... Nie zależy mi jednak na top hi-fi za 10kKlaudiusz wrote:Youtube jest pelny rozwiazan audio dla NXa. Za 10k mozna zrobic duzo lepszy system niz ML i wygluszyc przy tym automaciejp wrote:Też planuję to na wiosnę...whero wrote: i tak nie robi roboty ~ dopiero w rx’ie i pełnym wyposażeniu zaczyna to grać na poziomie ~ wygląda mi na to że w przeciągu kilku tygodni znajdę chwilę na zrobienie systemu u siebie żeby grał jak powinien
Pytanie co zrobić aby było odczuwalnie lepiej i nie przesadzić z kosztami. Focale we wszystkich drzwiach wraz z ich wygłuszeniem? Ktoś ma taki set i może coś napisać na temat różnic do podstawowego audio?
DLSy na podszybie. Bardzo duza roznica bedzie.maciejp wrote:No i git, liczę na to
A co z głośnikami na podszybiu? Warto wymieniać? Czy nie są one aż tak kiepskie jak te w drzwiach? Mam wrażenie, że one są najbardziej słyszalne w standardowym zestawie audio...
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests