Czy mozecie pokazac link do glosnikow ktore beda pasowac na podszybiemaciejp wrote:Ok, czyli najlepiej zarówno podszybie (DLSy) i drzwi (Focal lub DLS)...Thx.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Czy mozecie pokazac link do glosnikow ktore beda pasowac na podszybiemaciejp wrote:Ok, czyli najlepiej zarówno podszybie (DLSy) i drzwi (Focal lub DLS)...Thx.
nie chcę zniechęcić osób które mogą być zadowolone ze swoich systemów ~ ale mi osobiście nie odpowiadają ich rozwiązania mechaniczne w przetwornikach ~ sam projekt czuć francuską inżynierią mocno - ma wyglądać a nie działać
Ciekawe rozwiązanie. A możesz podzielić się jakąś instrukcją? Nie wszyscy są biegli w te klocki.pciszewski wrote: ↑8 Feb 2024, o 16:27 Można rozważyć jeszcze zamontowanie samego subwoofer w bagażniku w schowku np. dls acw10. Wszystko do podłączenia mamy w bagażniku, akumulator oraz sygnal z fabrycznego subwoofera. Kupując wtyczki męska i żeńska mamy instalacje plug&play w 40min.
Na początek wprowadzenie, że moje pytanie nie jest zaczepką, czy sarkazmem. Jest to czysta ciekawość tego, co prowadzi Ciebie do takiej rekomendacji. Chcę porównać z moimi wyborami.
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests