Jest podany vin w ogłoszeniu. Szkoda nie wygląda na groźną, ale bez zdjęcia zderzaka trudno jednoznacznie stwierdzić.pakman12 wrote: ↑16 Feb 2024, o 17:08Czołempakman12 wrote: ↑29 Jun 2021, o 15:32Dzięki za odpowiedźPiter wrote:Wow, przez miesiąc nikt nie odpisał to może coś pomogę..W sumie potwierdziłeś moje wnioski. Szkoda jedynie tej opinii o różnicach pomiędzy GS a IS. Tego nie wiedziałem a wziąłbym pod uwagę przy podejmowaniu decyzji.
Może podsumuję moją przygodę z zakupem. Padło tak jak wspomniałeś, na używane salon Lexus. Niestety, pomimo iż podzielam całym sercem wyższość 450h nad 300h to jednak finalnie skończyło się na "trzysetce". Dobrego egzemplarza 450h w momencie zakupu po prostu nie było. Będę starał się monitorować rynek i może kiedyś wymienię na V6
Do tej pory jeździłem VAG-ami i po pierwszej przejażdżce GS-em już wiedziałem, że to będzie mój nabytek i to na długie lata.
fanboys
Chyba coś znalazłem. Był ktoś z kolegów oglądać https://www.otomoto.pl/osobowe/oferta/l ... G9cqw.html albo zna historię auta? To smutne, że VIN nie podany w ogłoszeniu.
Przyznam, że uszkodzenia nie są straszne tylko czy pas tylny przy skrętnej osi to jakiś duży problem?
GS mkIV - Pytania o auto z ogloszenia
- liquid8p
- Administrator
- Model Lexusa: RC
Re: GS mkIV - Pytania o auto z ogloszenia
a3 8p >>> a5 8t >>> rc300...
-
- Nowy lex user
- Model Lexusa: GS 300h MK IV
No tak, nie ma to jak raporty.
Autko oprócz widocznej szkody miało drugą (przód, wartość ok. 100k PLN), zaraz po zakupie. Nic to, będę polował dalej

- liquid8p
- Administrator
- Model Lexusa: RC
Szkoda na 100k w lexusie, to żaden problem. Jeśli jest dobrze naprawione to można brać.
a3 8p >>> a5 8t >>> rc300...
-
- Nowy lex user
- Model Lexusa: RX
https://www.otomoto.pl/osobowe/oferta/l ... HiD4Z.html ———dawno nikt nie pytał. Ktoś ma doświadczenie z wersjami z końca produkcji z USA.
AWD, MLaudio. I tylko 3.5 l . Mam RX 450h i jestem zadowolony, ale takiej konfiguracji awd-hybryda w gs nie ma. Jakie Wasze zdanie ? Oglądałem trochę filmów ze Stanów i czytałem opinie, ale wolę naszą, czyli Waszą
AWD, MLaudio. I tylko 3.5 l . Mam RX 450h i jestem zadowolony, ale takiej konfiguracji awd-hybryda w gs nie ma. Jakie Wasze zdanie ? Oglądałem trochę filmów ze Stanów i czytałem opinie, ale wolę naszą, czyli Waszą