hmm, a nie wolicie czegos zadaszonego? wieczorem moze byc chlodno...
co do godziny proponuje cos nie wczesniej niz przed 19 zeby kazdy mogl szybko dotrzec
SPOT LEXUS KRAKÓW / MAŁOPOLSKA ?
-
- Lex user
- Model Lexusa: IS 200
Re: SPOT LEXUS KRAKÓW / MAŁOPOLSKA ?
The sky is the limit
- Travis
- Lex Master
- Model Lexusa: GS430 MK3
z tego co patrzę na pogodę to ma być fajnie bo ok 16 stopni po godzinie 19 

-
- Lex Master
- Model Lexusa: Avensis t25 1,8 aut, rx300 2gen.
a tak mysle jakbyscie gdzies blizej autostradki sie spotkali moz ebym sie szarpnol na przejazdzke
-
- Lex user
co do polozenia blisko autostrady to niedlugo jak skoncza Rondo Ofiar Katynia to wszystkim powinno pasowac Outlet Factory (otwieraja podobno w pazdzierniku), a na ta chwile nie znam dobrego miejsca na zachodzie, moge zaproponowac Banarka City Center z szybkim dojazdem z autostrady dwupasmowka (Tischnera) i 4ma swiatlami, ale nie ukrywam ze to jest moj teren wiec moge byc nieobiektywny 

The sky is the limit
- krakus25
- Lex user
No jak by to było koło 19 i w okolicach Hotelu WItek to się piszę , jestem w pracy to miejsce parkingowe będe grzał od ranaslovly wrote:co do polozenia blisko autostrady to niedlugo jak skoncza Rondo Ofiar Katynia to wszystkim powinno pasowac Outlet Factory (otwieraja podobno w pazdzierniku)

Mario
-
- Lex user
blizej autostrady ciezko bedzie cos znalesc ;p
The sky is the limit
- Travis
- Lex Master
dobra jakieś konkrety, godzina 20 koło na bora-komorowskiego pod Realem
- FeniX
- Lex user
- Model Lexusa: BMW X5 w planie is 250/350
Travis mnie pasuje. co do zadaszenia to jest tam przecierz parking 2 poziomowy zadaszony tak samo jak w bonarce. z tym ,że również jes bardzo duży parking otwarty.. i dodam ,że to miejsce gdzie jeszcze resztki "ścigantów" sie spotykają ale nie o 20... tylko pozniej jak sie na miescie przeżedzi
Mnie nawet 21 pasuje
i później...
Tomek jest super dojad na Bora-Komorwskiego z autobahna. cały czas prosto... o 21 juz nie powinno byc zatwardzenia przy rondzie
EDIT Panowie niestety ja musze się wycofać . Dostałem nakaz służbowego wyjazdu za kolegę który sie rochorował. wracam dopiero jutro popołudniu
Travis Ty pisałeś ,że jesteś do soboty w grodzie Kraka to może jutro? tylko po 21? moze komuś jeszcze by tak odpowiadało?

Tomek jest super dojad na Bora-Komorwskiego z autobahna. cały czas prosto... o 21 juz nie powinno byc zatwardzenia przy rondzie

EDIT Panowie niestety ja musze się wycofać . Dostałem nakaz służbowego wyjazdu za kolegę który sie rochorował. wracam dopiero jutro popołudniu

-
- Lex user
ja się dostosuję, jestem na bieżąco z forum..
The sky is the limit
- Travis
- Lex Master
FeniX wrote:Travis mnie pasuje. co do zadaszenia to jest tam przecierz parking 2 poziomowy zadaszony tak samo jak w bonarce. z tym ,że również jes bardzo duży parking otwarty.. i dodam ,że to miejsce gdzie jeszcze resztki "ścigantów" sie spotykają ale nie o 20... tylko pozniej jak sie na miescie przeżedziMnie nawet 21 pasuje
i później...
EDIT Panowie niestety ja musze się wycofać . Dostałem nakaz służbowego wyjazdu za kolegę który sie rochorował. wracam dopiero jutro popołudniu![]()
![]()
Travis Ty pisałeś ,że jesteś do soboty w grodzie Kraka to może jutro? tylko po 21? moze komuś jeszcze by tak odpowiadało?
FeniX spoko