Produkcja, transport oraz logistyka Lexus NX 2021 ->
-
- Nowy lex user
- Model Lexusa: NX350H
Re: Produkcja, transport oraz logistyka Lexus NX 2021 ->
W mojej ocenie status „w transporcie” pojawia się dopiero jak samochód zostaje zarejestrowany na placu w Zebbruge. Do tego czasu widnieje cały czas status „wyjazd z fabryki”. Przy statusie „w transporcie” w aplikacji wyświetla mi się jedynie ścieżka z Belgii do Polski. Ponadto zmiana statusu zbiegła się idealnie z dopłynięciem statyku do Zebbruge. Dopłynął w godzinach południowych a o 18 dostałem sms że samochód jest w transporcie. A planowany termin dostawy mam początek września
-
- Lex user
- Model Lexusa: NX
Zgadza sie to z tym co zaobserwowalem w moim przypadku. Przez dlugie tygodnie wyjazd z fabryki, a pozniej juz wypadki potoczyly sie bardzo szybko.Kondzioo20 wrote: ↑24 Aug 2024, o 17:16 W mojej ocenie status „w transporcie” pojawia się dopiero jak samochód zostaje zarejestrowany na placu w Zebbruge. Do tego czasu widnieje cały czas status „wyjazd z fabryki”. Przy statusie „w transporcie” w aplikacji wyświetla mi się jedynie ścieżka z Belgii do Polski. Ponadto zmiana statusu zbiegła się idealnie z dopłynięciem statyku do Zebbruge. Dopłynął w godzinach południowych a o 18 dostałem sms że samochód jest w transporcie. A planowany termin dostawy mam początek września
-
- Nowy lex user
- Model Lexusa: NX350h AWD
Update.
26.08 Dostałem VIN, auto zjechało na Mszczonów.
28.08. Czekam aż TLP/TBP (TFS) załatwi rejestrację, w międzyczasie auto już na lawecie goni do Dilera.
26.08 Dostałem VIN, auto zjechało na Mszczonów.
28.08. Czekam aż TLP/TBP (TFS) załatwi rejestrację, w międzyczasie auto już na lawecie goni do Dilera.
-
- Lex user
- Model Lexusa: NX
Wczoraj dopłynął do Zeebrugge Oceanus Leader, kto jest szczęśliwcem i jego samochód dopłynął?
-
- Lex user
- Model Lexusa: RX 450h+
-
- Nowy lex user
- Model Lexusa: NX450
Jeżeli samochód NX 450 był wyprodukowany 17.07. i opuścił fabrykę Toyoty City (Aichi Prefecture) ale nie mam podanej konkretnej daty - to gdzie można go teraz spodziewać się?
Aplikację zainstalowałam dopiero wczoraj i pokazuje: Twój samochód opuścił właśnie fabrykę i rozpoczął podróż do Dealera.
Z góry dziękuję za informacje
Aplikację zainstalowałam dopiero wczoraj i pokazuje: Twój samochód opuścił właśnie fabrykę i rozpoczął podróż do Dealera.
Z góry dziękuję za informacje
-
- Lex user
Coś długo czekasz skoro 17.07 opuścił fabrykę. Mój w prawdzie RX opuścił 12.08 i z tego co piszą inni transport do Belgii to 30 dni więc nie licze że mój dopłynął tym wczorajszym statkiem ale może Twój właśnie dotarł. Chyba musisz zapytać na mailu klient@toyota.pl
-
- Nowy lex user
- Model Lexusa: NX450
Napisali przełom wrzesień/październik
-
- Nowy lex user
- Model Lexusa: Nx 350h
15.08 SMS twój Lexus w transporcie ktoś ma info jaki statek wypływał w tym czasie
-
- Lex user