Lexus UX 300h- Fotele F Sport Design
-
- Nowy lex user
- Model Lexusa: UX
Lexus UX 300h- Fotele F Sport Design
Cześć wszystkim, chcę zamówić Lexusa UX w wersji F Sport Design, jednak jest jeden obszar wyposażenia, który mnie martwi i są to fotele. Czy możecie mi coś powiedzieć o wygodzie tych podstawowych foteli i jakości tapicerki Tahara? Nie przeszkadza mi manualna regulacja, ale boję się, że brak podparcia odcinka lędźwiowego może być problematyczny.
-
- Lex user
- Model Lexusa: RX 450h+ , NX 450h+
Re: Lexus UX 300h- Fotele F Sport Design
Mamy wlasnie 300h F sport Design i przednie fotele to jedna z najsilniejszych stron tego auta.
Na co dzien jezdze RX 450h+ Omotenashi i wstydu w UX nie ma, tapicerka Tahara bardzo porzadna i swietny material na kierownicy, dobrze lezy w dloniach.
Oczywiscie tylne siedzenie glownie dla dzieci badz niskich osob, no i b. maly bagaznik.
Poza tym swietny miejski crossover , dla 2 osob jedno z najlepszych aut HEV na rynku mz.
Na co dzien jezdze RX 450h+ Omotenashi i wstydu w UX nie ma, tapicerka Tahara bardzo porzadna i swietny material na kierownicy, dobrze lezy w dloniach.
Oczywiscie tylne siedzenie glownie dla dzieci badz niskich osob, no i b. maly bagaznik.
Poza tym swietny miejski crossover , dla 2 osob jedno z najlepszych aut HEV na rynku mz.
-
- Nowy lex user
- Model Lexusa: Molly
Tapicerka Tahara jest materiałem syntetycznym imitującym skórę. Materiał ten jest ceniony za trwałość, łatwość czyszczenia i przyjazny dla środowiska proces produkcji, emitujący mniej CO2 niż tradycyjna skóra4. Prawdziwa skóra jest wygodniejsza w zimowe dni i nie nagrzewa się zbyt mocno w upalne dni.
space waves
space waves
-
- Nowy lex user
- Model Lexusa: ES 300h
Hej!
Mam UX-a, co prawda nie w F Sport, ale miałem okazję siąść w tych fotelach i serio — jest dobrze. Tahara trzyma się świetnie, a przy okazji nie muszę robić specjalnego rytuału odkażania po każdej kawie, jak przy prawdziwej skórze.
Podparcia lędźwiowego trochę brak, ale jak nie planujesz codziennych rajdów na trasie Łódź–Zakopane, to nie ma dramatu. W mieście jest super! A jak coś, zawsze możesz sobie dokupić poduszkę – tuning premium
Mam UX-a, co prawda nie w F Sport, ale miałem okazję siąść w tych fotelach i serio — jest dobrze. Tahara trzyma się świetnie, a przy okazji nie muszę robić specjalnego rytuału odkażania po każdej kawie, jak przy prawdziwej skórze.
Podparcia lędźwiowego trochę brak, ale jak nie planujesz codziennych rajdów na trasie Łódź–Zakopane, to nie ma dramatu. W mieście jest super! A jak coś, zawsze możesz sobie dokupić poduszkę – tuning premium