Lexus UX 300h- Fotele F Sport Design

Wszelkie informacje na temat zakupu modelu UX
Post Reply
Bukaasz
Nowy lex user
Model Lexusa: UX

Lexus UX 300h- Fotele F Sport Design

Post by Bukaasz »

Cześć wszystkim, chcę zamówić Lexusa UX w wersji F Sport Design, jednak jest jeden obszar wyposażenia, który mnie martwi i są to fotele. Czy możecie mi coś powiedzieć o wygodzie tych podstawowych foteli i jakości tapicerki Tahara? Nie przeszkadza mi manualna regulacja, ale boję się, że brak podparcia odcinka lędźwiowego może być problematyczny.
Marslo
Lex user
Model Lexusa: RX 450h+ , NX 450h+

Re: Lexus UX 300h- Fotele F Sport Design

Post by Marslo »

Mamy wlasnie 300h F sport Design i przednie fotele to jedna z najsilniejszych stron tego auta.
Na co dzien jezdze RX 450h+ Omotenashi i wstydu w UX nie ma, tapicerka Tahara bardzo porzadna i swietny material na kierownicy, dobrze lezy w dloniach.
Oczywiscie tylne siedzenie glownie dla dzieci badz niskich osob, no i b. maly bagaznik.
Poza tym swietny miejski crossover , dla 2 osob jedno z najlepszych aut HEV na rynku mz.
Loneve
Nowy lex user
Model Lexusa: Molly

Post by Loneve »

Tapicerka Tahara jest materiałem syntetycznym imitującym skórę. Materiał ten jest ceniony za trwałość, łatwość czyszczenia i przyjazny dla środowiska proces produkcji, emitujący mniej CO2 niż tradycyjna skóra4. Prawdziwa skóra jest wygodniejsza w zimowe dni i nie nagrzewa się zbyt mocno w upalne dni.
space waves
Alexander32
Nowy lex user
Model Lexusa: ES 300h

Post by Alexander32 »

Hej!
Mam UX-a, co prawda nie w F Sport, ale miałem okazję siąść w tych fotelach i serio — jest dobrze. Tahara trzyma się świetnie, a przy okazji nie muszę robić specjalnego rytuału odkażania po każdej kawie, jak przy prawdziwej skórze. 😂
Podparcia lędźwiowego trochę brak, ale jak nie planujesz codziennych rajdów na trasie Łódź–Zakopane, to nie ma dramatu. W mieście jest super! A jak coś, zawsze możesz sobie dokupić poduszkę – tuning premium 😉
Post Reply

Return to “Lexus UX”