W mnie w Prestige+Design|Tazuna|Premium były zaślepki, ale również kabelki. I to nawet zaślepki miały specjalne miejsce na zamontowanie kabelków, żeby się nie plątały po drzwiach. Zamontowanie LEDów trwało jakieś 20 minut z ogarnięciem lampek w domu, wyjściem na noc|mróz, znalezieniem sposobu podważenia i wyjęcia zaślepek po ciemku, dopasowaniem polaryzacji kabelków i wciśnięciem LEDów w drzwi.
Lexus NX II Akcesoria
-
- Lex user
- Model Lexusa: NX350h
Re: Lexus NX II Akcesoria
-
- Lex user
- Model Lexusa: NX 350h
PKort0 wrote: ↑16 Feb 2025, o 22:12W mnie w Prestige+Design|Tazuna|Premium były zaślepki, ale również kabelki. I to nawet zaślepki miały specjalne miejsce na zamontowanie kabelków, żeby się nie plątały po drzwiach. Zamontowanie LEDów trwało jakieś 20 minut z ogarnięciem lampek w domu, wyjściem na noc|mróz, znalezieniem sposobu podważenia i wyjęcia zaślepek po ciemku, dopasowaniem polaryzacji kabelków i wciśnięciem LEDów w
drzwi.
Wyślij jakieś foto jak to dział jakie lampki (projektory). Wyślij Link gdzie kupiłeś
-
- Nowy lex user
- Model Lexusa: Nx
Część, u mnie też były zaślepki, pod spodem są przewody z wtyczką. Zamontowali w ASO, link do aukcji masz w moim poście.
-
- Lex user
- Model Lexusa: NX 350h
"W mnie w Prestige+Design|Tazuna|Premium były zaślepki, ale również kabelki. I to nawet zaślepki miały specjalne miejsce na zamontowanie kabelków, żeby się nie plątały po drzwiach. Zamontowanie LEDów trwało jakieś 20 minut z ogarnięciem lampek w domu, wyjściem na noc|mróz, znalezieniem sposobu podważenia i wyjęcia zaślepek po ciemku, dopasowaniem polaryzacji kabelków i wciśnięciem LEDów w drzwi."
Te kable w wersji Prestige+Design|Tazuna|Premium są w tylnich i przednich drzwiach ??
Te kable w wersji Prestige+Design|Tazuna|Premium są w tylnich i przednich drzwiach ??
-
- Lex user
Przed chwilą sprawdziłem Ja w tym samym modelu rocznik 2025 mam tylko w przednich drzwiachI.Q. wrote: ↑23 Feb 2025, o 20:42 "W mnie w Prestige+Design|Tazuna|Premium były zaślepki, ale również kabelki. I to nawet zaślepki miały specjalne miejsce na zamontowanie kabelków, żeby się nie plątały po drzwiach. Zamontowanie LEDów trwało jakieś 20 minut z ogarnięciem lampek w domu, wyjściem na noc|mróz, znalezieniem sposobu podważenia i wyjęcia zaślepek po ciemku, dopasowaniem polaryzacji kabelków i wciśnięciem LEDów w drzwi."
-
- Nowy lex user
- Model Lexusa: Nie mam
Tak, kable w wersji Prestige+Design|Tazuna|Premium są zarówno w przednich, jak i tylnych drzwiach.I.Q. wrote: ↑23 Feb 2025, o 20:42 "W mnie w Prestige+Design|Tazuna|Premium były zaślepki, ale również kabelki. I to nawet zaślepki miały specjalne miejsce na zamontowanie kabelków, żeby się nie plątały po drzwiach. Zamontowanie LEDów trwało jakieś 20 minut z ogarnięciem lampek w domu, wyjściem na noc|mróz, znalezieniem sposobu podważenia i wyjęcia zaślepek po ciemku, dopasowaniem polaryzacji kabelków i wciśnięciem LEDów w drzwi."
-
- Nowy lex user
- Model Lexusa: NX 450h+
Ja mam tylko w przednich, mam ten sam model z opcjami. Zamontowałem już ledy w przednich drzwiach
-
- Nowy lex user
- Model Lexusa: Ibx
Ja to samo tez mam tylko w przednich.J@RO wrote: ↑23 Feb 2025, o 23:09Przed chwilą sprawdziłem Ja w tym samym modelu rocznik 2025 mam tylko w przednich drzwiachI.Q. wrote: ↑23 Feb 2025, o 20:42 "W mnie w Prestige+Design|Tazuna|Premium były zaślepki, ale również kabelki. I to nawet zaślepki miały specjalne miejsce na zamontowanie kabelków, żeby się nie plątały po drzwiach. Zamontowanie LEDów trwało jakieś 20 minut z ogarnięciem lampek w domu, wyjściem na noc|mróz, znalezieniem sposobu podważenia i wyjęcia zaślepek po ciemku, dopasowaniem polaryzacji kabelków i wciśnięciem LEDów w drzwi."
-
- Nowy lex user
Koledzy polecam urządzenie Wireless Car Adapter zero opóźnień łączy się bez problemu Android Auto telefon Samsung S24 Ultra
-
- Lex Master
- Model Lexusa: 350h
Ktoś poleci wycieraczki na przód ?
Te będą pasować?
https://allegro.pl/oferta/wycieraczki-b ... 3349444161
Te będą pasować?
https://allegro.pl/oferta/wycieraczki-b ... 3349444161
350h omotenashi
26.11.2021 - zamówienie
12.05.2023 - odebrany