Zabiłeś mnie tymMarekFloryda wrote:...a Saab w ciągu dwóch lat psuł się tak często że lokalni laweciarze znali mnie po imieniu.

Do mnie na zime wpadlo Pajero wagon II do wyciagania lexa z tarapatow

Zabiłeś mnie tymMarekFloryda wrote:...a Saab w ciągu dwóch lat psuł się tak często że lokalni laweciarze znali mnie po imieniu.
Mie na temat ale masz wilgoc za duża w auciekolunio wrote:Kurcze Panowie wam tez marzna szyby od srodka?? Mialem tak samo w civicu i teraz w is200 :/
Tak z ciekawości, Lex okazuje się lepszy Twoim zdaniem czy nie? Jesteś w stanie już teraz ocenić?dolina wrote:BMW 3jeczka no i potem Lex
BMW jakoś łatwiej było wyczuć, i jej zachowanie. Zobaczymy jak po zimie będzie z Lexusem. BMW było ładne, ale ze 3 drzwiowe denerwowało mnie już miesiąc po kupnie jak trzeba było zabrać się w kilka osób. No i awaryjność... Moze zle trafiłem - nie wiem. Mailem ją równo rok. Kupilem w wakacje i sprzedałem w wakacje. Na fakturach na części mam 10tys zł. Most poszedł, pompy nie pompy. Ogólnie nie było za pięknie. A czesci do niej nie są najtansze. Padł głupi termostat, gdzie do Octavi kosztuje z 60zł, a w BMW siedzi elektryczny i już trzeba było zapłacić 400. A Lexus, żeby nie zapeszyć póki co kompletnie zero wkładu (poza olejami itp). Ale też nie wykluczam ze nie przesiądę się kiedyś jeszcze na bmwforest wrote:Tak z ciekawości, Lex okazuje się lepszy Twoim zdaniem czy nie? Jesteś w stanie już teraz ocenić?dolina wrote:BMW 3jeczka no i potem Lex
Zapowiada się ciekawie czekamy na opis projektu.ledziu wrote:
8)Obecnie 2x GS300 MKI z tym że jeden będzie taki lepsiejszy czyli znowu śrubokrętposzedł w ruch.
Users browsing this forum: Amazon [Bot] and 5 guests