Witam,
poszukuję dobrego warsztatu w Szczecinie lub okolicach z komputerem do Lexusa.
[Szczecin] - szukam
-
- Nowy lex user
- Model Lexusa: IS220D
-
- Nowy lex user
- Model Lexusa: IS220D
Re: [Szczecin] - szukam
Chłopaków z Leszczynowej znam. Są naprawdę nieźli ale coraz mniej chętnie biorą się za Lexusy (podobno mają ograniczony dostęp do części). No i niestety brak komputera. Przecież to niemożliwe by jedynym wyjściem w zachodniopomorskim było ASO. No nic, jeszcze poszukam. A jak nie to trzeba będzie na forum avensisa zapukać 
Pozdrawiam Międzyzdroje!

Pozdrawiam Międzyzdroje!
- kapiotrek
- Lex user
- Model Lexusa: is250
tommy76 wrote:Chłopaków z Leszczynowej znam. Są naprawdę nieźli ale coraz mniej chętnie biorą się za Lexusy (podobno mają ograniczony dostęp do części). No i niestety brak komputera. Przecież to niemożliwe by jedynym wyjściem w zachodniopomorskim było ASO. No nic, jeszcze poszukam. A jak nie to trzeba będzie na forum avensisa zapukać
Pozdrawiam Międzyzdroje!
tommy76 wrote:Witam,
poszukuję dobrego warsztatu w Szczecinie lub okolicach z komputerem do Lexusa.
Masz kłopoty z Lexusem napisz lub zadzwoń 600294724 mam fabryczny tester więc wszystko jest do ogarnięcia. Pozdrawiam Piotrek
-
- Lex user
- Model Lexusa: GS300
Poszukuje namiarów na sprawdzony warsztat lakierniczy w zach.pom.?
Noclegi nad morzem!!! CLIFF HOUSE Międzyzdroje-pok.1,2,3 i 4-osobowe, apartament 5-osobowy
Więcej informacji PW lub 535-550-888
- BeeMiX
- Lex Driver
- Model Lexusa: 97 SC300 Turbo 6spd
Mam bardzo zaufaną osobę w Dobrzanach (za Stargardem) jeśli to nie za daleko dla Ciebie, mój bardzo dobry znajomy i świetny mechanik.
Co do lakiernictwa mam znajomego w Choszcznie który malował moje auto, ma nową komore do malowania, też robi świetną robotę za uczciwe pieniądze.
Co do lakiernictwa mam znajomego w Choszcznie który malował moje auto, ma nową komore do malowania, też robi świetną robotę za uczciwe pieniądze.
-
- Lex user
- Model Lexusa: GS300
no problem i tak leci z OC sprawcyBeeMiX wrote:Co do lakiernictwa mam znajomego w Choszcznie który malował moje auto, ma nową komore do malowania, też robi świetną robotę za uczciwe pieniądze.

Noclegi nad morzem!!! CLIFF HOUSE Międzyzdroje-pok.1,2,3 i 4-osobowe, apartament 5-osobowy