Chorwacia

Rozmowy na tematy nie koniecznie związane z marką lub motoryzacją
Post Reply
passat1978
Lex Driver
Model Lexusa: gs 300

Chorwacia

Post by passat1978 »

Witam mam sprawę do kolegów z forum :LEXUS: potrzebuje konkretny namiar i koniecznie telefon do jakiegoś miejsca w Chorwaci dla 5-7 osób byłbym wdzięczny za informacie od osoby która w tym miejscu była i może polecić to miejsce. Planuje wyjezd 23.0612r na 2 tyg. do w/w kraju ale z ogłoszeń w necie ( jest ich tysiące) nic nie wynika a nr tel są do pośredników. Będę bardzo wdzięczy za podpowieź, z nr do bezpośredniego właściciela, jeśli jest to możliwe to z linkiem do strony właścicela.
Części do LEXUS GS 300 KMI
NR 790462651 Lub PW
allenddz
Lex user
Model Lexusa: is 200

Re: Chorwacia

Post by allenddz »

Jedź w ciemno zawsze coś znajdziesz. Polecam wyspe Rab, oraz okolice Splitu.
Image
passat1978
Lex Driver
Model Lexusa: gs 300

Post by passat1978 »

allenddz wrote:Jedź w ciemno zawsze coś znajdziesz. Polecam wyspe Rab, oraz okolice Splitu.
niestety ale chcę jechać z 3 letnim dzieckiem i druga para bedzie jechała z dzieckiem które ma niecaly rok, a nie chce ryzykować dlatego potrzebuje coś konkretnego, z adresem i nr tel.
Części do LEXUS GS 300 KMI
NR 790462651 Lub PW
allenddz
Lex user
Model Lexusa: is 200

Post by allenddz »

ja zawsze jeździłem w ciemno i maksymalnie w godzinę od przyjazdu znaleźliśmy dobry nocleg i w lepszych pieniądzach niż wcześniej zarezerwujesz. Tym bardziej, że chcecie jechac jeszcze w czerwcu a w chorwacji największe oblężenie jest w sierpniu. Niestety nie posiadam żadnych numerów.
Image
MączeK
Lex user
Model Lexusa: RX

Post by MączeK »

Jedź w ciemno, jeżdżę tak od 6 lat i zwiedziłem Chorwację od wschodu do zachodu, polecam Ci pojechać za Dubrovnik jeżeli szukasz ciszy, spokoju i prawdziwej Chorwacji, a nie dzikich tłumów jak w sezonie w Sopocie;) P.S warto trochę pozwiedzać, Dubrovnik, Split, Jeziora Plitwickie i Wodospady Krka oraz dużo innych ciekawych miejsc musowo do zobaczenia, odradzam Makarską, jeżeli jedziesz samochodem to będziesz miał mnóstwo fanu bo to raj dla kierowców:)
kapiotrek
Lex user
Model Lexusa: is250

Post by kapiotrek »

Jedz w ciemno, polecam Primosten lub Baśka voda tu wieczorem promenada jak w Las Vegas. Jak byś chciał jakieś namiary na apartament to napisz chetnie podam.
Maciej Loret
Lex user
Model Lexusa: brak

Post by Maciej Loret »

passat1978 wrote:[...]potrzebuje konkretny namiar i koniecznie telefon do jakiegoś miejsca w Chorwaci
I wszystko jasne:
http://www.cro.pl/forum/viewforum.php?f=6
Pozdrawiam, Maciej Loret
Biuro Rachunkowe Małgorzata Loret
www.loret.bydgoszcz.pl
hesus
Lex user
Model Lexusa: IS200

Post by hesus »

jeśli wyspy też Cię interesują (Hvar konkretnie), to daj znać PM - mam stały namiar gdzie wypoczywam :)
Post Reply

Return to “Na każdy temat”