Jaki TV do PS3 ?

Rozmowy na tematy nie koniecznie związane z marką lub motoryzacją
Post Reply
prosperopro
Lex Driver
Model Lexusa: LS400 UCF11

Re: Jaki TV do PS3 ?

Post by prosperopro »

ale fajnie wyglada sztuczny plastik i ostrosc kolorow ;) znaczy w sumie zalezy gdzie bo karaiby lazurowe wybrzeze czy tez rafa kolarowa wygladaja jeszcze lepiej niz na wspolczesnych telewizorach ;)
"Coś co jest teraz jest gorsze niż było"
"Proste sa dla szybkich samochodów a zakręty dla szybkich kierowców"
"samochody sa na benzyne. na olej napedowy jezdza traktory i ciezarowki, a na gazie gotuje sie obiad. tyle w tym temacie."
TOYOTA LEXUS LS400 ®
klexus
Lex Master
Model Lexusa: GS 300

Post by klexus »

no chyba nikogo nie dziwi ze przy pierwszym uruchomieniu pyta nas TV w jakim trybie ma byc wyświetlany obraz Sklepowy czy Domowy
Lex

Post by Lex »

dS wrote:Lex poczytaj sobie to
http://www.tvtest.pl/ledowy-skandal/
ciekawy art. a jego końcowe "Podsumowanie" z loterią jest najlepsze wychodzi na to wygrałem działający poprawnie TV , szkoda tylko że tyle farta nie mam pod czas skreślania sześciu cyferek :sarcastic:
wracając do szkiełka to przyznam że już mi nie przeszkadza rozmyte-zamglone 720p w BF3 z tą rozdziałką jęczałem przy LCD SONY a po zakupie LED-a i odpałce wspomnianej gry dostałem :szok: , warto też wspomnieć o 3D np. w GT5 słabo to wygląda za to w COD BLACK OPS naprawdę robi miażdżące wrażenie dlatego z czystym sumieniem mogę polecić LED-y szajsunga wszystkim posiadaczom PS3
LPGK

Post by LPGK »

jojo5151 wrote:LPGK - ciekawe spostrzeżenia, aczkolwiek zgadzam się z Tobą w 100%. Posiadam lsc Sharpa i plazmę Panasonica 3D. Obraz na Panasie rewelacja, na lcd też super, jednakże to co widać w sklepach na testowych planszach to wyjaskrawiona paranoja, rzeczywistość tak nie wygląda, wystarczy spojrzeć na przyrodę wokół siebie, tylko sztuczny plastik itp. są podobne do obrazu na współczesnych lcd. Pozdrawiam i życzę miłego odbioru.
Miło, że nie jestem sam :pijak: .
Przecież stworzyć plastikowy banalny obraz jest najprościej, najtrudniej jest odwzorować prawdziwy obraz szerokogamutowy (koszty), bez przerysowań.
Nie bez powodu dobry monitor 24"LCD jest droższy od "dobrego" TV 50" bo chodzi o gamut prezentowany przez wyświetlacz który w TV jest okrojony, oraz marketingowo oszukany kontrastem i saturacją etc. etc. etc. :-).
forest
Lex Master
Model Lexusa: stanced VIP

Post by forest »

a co sądzicie o tym?

LED 3D SAMSUNG UE46D6100

Image
SC430 '2002
Neutralizatory
Nowy lex user
Model Lexusa: GS

Post by Neutralizatory »

:) Ja musiałem pozbyć się PS :D Dziewczyna była wściekła, że wracając z pracy, trochę chcąc się zrelaksować po prostu grałem ;D także mam dożywotni szlaban na ps3 ! :P
www.neutralizatoryzapachu.pl - Neutralizacja zapachów - usuwanie zapachu.
tomio
Lex user
Model Lexusa: Był IS 200, jest AR 159 SW

Post by tomio »

To zrób ją w konia i kup X-boxa 360
Travis
Lex Master
Model Lexusa: GS430 MK3

Post by Travis »

ja jakieś dwa miesiące temu kupiłem sobie plazmę 3D Samsunga PS60E6500 60 cali i powiem wam że wymiata :) sceptycznie podchodziłem do wszystkich tv z 3d ale technologia poszła naprzód. Polecam wszystkim kinomanom. Jakość jest naprawdę świetna. Mam porównanie do mojego troszkę starszego Panasonica z górnej pułki. Co prawda nie mam ps3 tylko xklocka ale gra się całkiem przyjemnie z tym że jakość gier na konsolach jest bardzo słaba bo to już niestety sprzęt przestarzały i gry wyglądają tylko ok.
forest
Lex Master
Model Lexusa: stanced VIP

Post by forest »

mam Samsunga 6750 400Hz 46cali w 3D i też jestem mega zadowolony... ale już mam chcice na serie 8000 :D
SC430 '2002
Travis
Lex Master
Model Lexusa: GS430 MK3

Post by Travis »

LED czy plazma? :)
Post Reply

Return to “Na każdy temat”