chcę kupić is200 na co zwrócić uwage przy kupnie?
- lubelak88
- Lex user
- Model Lexusa: lesia200
Re: chcę kupić is200 na co zwrócić uwage przy kupnie?
a tak zapytam is300 jest tylko w automacie?? z tego co wiem?? bo mnie tak automat mało interesuje...nie ejstem rpzekonany do tej skrzyni...ogólnie twoje auto prezentuje się bosko;)
- dS
- Lex Master
- Model Lexusa: GS430
znaczy że masz zwykłe lampy a nie xenongrucha2666 wrote:
mam takie pytanie, niedawno kupiłem is200 kupiony w polskim salonie 2002 rok (po lifcie) ale mam pomarańczowe kierunki, co to może oznaczać???? grill, prędkościomierz itp itd (rownież regulowane automatycznie oba siedziska) po lifcie, tylko ten klosz ma kierunki pomarańczowe...
IS300 z manualem występuje ale to baaaardzo rzadki okaz, ostatnio na allegro była jedna sztuka na sprzedaż, w PL pewnie do policzenia ich starczyły by palce jednej rękilubelak88 wrote:a tak zapytam is300 jest tylko w automacie?? z tego co wiem?? bo mnie tak automat mało interesuje...nie ejstem rpzekonany do tej skrzyni...ogólnie twoje auto prezentuje się bosko;)
"Nie masz talentu? Zawsze możesz pokazać cycki."
- lubelak88
- Lex user
ja własnie szukam czegoś w manualu i nie chce gazu mieć póki co mnie stać na benzyne więc tylko benzyna mnie interesuje...wogole moze ktoś coś ma do polcenia ten trzeci z grodziska nie wygląda głupio ale ten przebieg bije w oczy jakimś przekrętem ostrym...
- Travis
- Lex Master
- Model Lexusa: GS430 MK3
Bądź cierpliwy może znajdzie się jakaś fajna sztuke
ja szukałem pół roku :-\

- lubelak88
- Lex user
nie no spoko tak sobie przeglądam oferty póki co nic nie widać na horyzoncie;)...
- prosperopro
- Lex Driver
- Model Lexusa: LS400 UCF11
ooo widze ze rosnie wiara z lublina ;P
"Coś co jest teraz jest gorsze niż było"
"Proste sa dla szybkich samochodów a zakręty dla szybkich kierowców"
"samochody sa na benzyne. na olej napedowy jezdza traktory i ciezarowki, a na gazie gotuje sie obiad. tyle w tym temacie."
TOYOTA LEXUS LS400 ®
"Proste sa dla szybkich samochodów a zakręty dla szybkich kierowców"
"samochody sa na benzyne. na olej napedowy jezdza traktory i ciezarowki, a na gazie gotuje sie obiad. tyle w tym temacie."
TOYOTA LEXUS LS400 ®
- lubelak88
- Lex user
fajnie by było gdyby coś sie znalazło;) dla mnie
- biris77
- Lex user
- Model Lexusa: IS 200
mój jest do sprzedania jeśli interesuje cię rocznikowo 12.2000
przebieg na dzien dzisiejszy 214.000 km fotki i opis tutaj http://allegro.pl/lexus-is-200-bogate-w ... 03900.html pozdrawiam

-
- Lex user
- Model Lexusa: :)
ja w te przebiegi jakos nie wierze, w polsce mozna sobie jechac do punktu i ustawic przebieg jaki sie tylko chce, dokumentacje tez mozna zmienic 
bylo w tv pewnie wiele osob to widzialo, handlarze robia tak ze cofaja liczniki, jada do serwisu na wymiene klockow, serwisant wpisuje przebieg z licznika i tym sposobem przebieg auta jest juz legalny, widnieje w systemie serwisu jak i w dokumentach.
jak dla mnie troche gupie podejscie, ale coz, niektorzy wola przeplacac

bylo w tv pewnie wiele osob to widzialo, handlarze robia tak ze cofaja liczniki, jada do serwisu na wymiene klockow, serwisant wpisuje przebieg z licznika i tym sposobem przebieg auta jest juz legalny, widnieje w systemie serwisu jak i w dokumentach.
lubelak88 wrote:ja własnie szukam czegoś w manualu i nie chce gazu mieć póki co mnie stać na benzyne więc tylko benzyna mnie interesuje...
jak dla mnie troche gupie podejscie, ale coz, niektorzy wola przeplacac
- maniek_ls400
- Lex Master
- Model Lexusa: W221 S500
Dlaczego ? Zresztą zacznie się polemika na temat wyższości LPG nad PB. Ja np. nie lubiłem się zatrzymywać co 200-250km na tankowanie LPG i dodatkowo przeszkadzało mi walające się koło zapasowe (w trasę 600km nie zabierałem dojazdówki tylko pełne koło). Brak LPG dla mnie jest wygodą - kosztującą swoje, ale...Narf wrote:jak dla mnie troche gupie podejscie, ale coz, niektorzy wola przeplacaclubelak88 wrote:ja własnie szukam czegoś w manualu i nie chce gazu mieć póki co mnie stać na benzyne więc tylko benzyna mnie interesuje...
Mariusz M.
Sprzedam części do LS430 2001 President Tel. 606-103-211
Sprzedam części do LS430 2001 President Tel. 606-103-211