Tylko w tym problem ze na zimowkach mam ten sam problemlegato97 wrote:O is sie nie wypowiem, z gsem na dobrych gumach nie ma problemu, ale ja nie o tym tylko o filmiku. Angole smigaja na letnich

Tylko w tym problem ze na zimowkach mam ten sam problemlegato97 wrote:O is sie nie wypowiem, z gsem na dobrych gumach nie ma problemu, ale ja nie o tym tylko o filmiku. Angole smigaja na letnich
Albo dołóż nieco, kup sobie leciwą Imprezę (i zapomnij o ziemniakach)tomekb wrote:zmien zimowkidołóż worek ziemniaków do bagażnika i będzie dobrze
mysle o legacysandr wrote:Albo dołóż nieco, kup sobie leciwą Imprezę (i zapomnij o ziemniakach)tomekb wrote:zmien zimowkidołóż worek ziemniaków do bagażnika i będzie dobrze
...
co prawda może głupio to mówić po dwóch miesiącach użytkowania lexa, ale też myślę, że następne będzie legacy, albo outback, impreza jakoś nie wiem, do mnie nie przemawia.tomekb wrote:mysle o legacy
Zależało mi na drugim, prostym, lekkim i niedrogim samochodzie, ze stałym symetrycznym napędem 4x4. Takim, którym bez żalu powygłupiam się w terenie, zaparkuję w zaspie czy poobcieram o krzaki. Na trasy mam GSa (w stanie "kolekcjonerskim"), dodatkowo wygłuszonego Dynamate Xtreme (silnik słyszalny w tle jedynie przy kick down). Kompilacji tych dwóch samochodów nie zastąpi Legacy...tomekb wrote:sandr wrote:...mysle o legacy
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests