Potrzebna pomoc przy wyborze IS-a
- dS
- Lex Master
- Model Lexusa: GS430
Re: Potrzebna pomoc przy wyborze IS-a
ale dzięki temu że się nie składa buda jest sztywniejsza
"Nie masz talentu? Zawsze możesz pokazać cycki."
-
- Lex Master
- Model Lexusa: gs
No to napewno, tylko dlaczego przykładowo w Corolli sie składa a wdS wrote:ale dzięki temu że się nie składa buda jest sztywniejsza

- dS
- Lex Master
- Model Lexusa: GS430
bo Corolla to auto dla ludu czyli ma być uniwersalne, Lex jest półka bardziej prestiżową a IS ma mieć charakter sportowy więc właściwości użytkowe schodzą na dalszy plan, ale jak mimo to chcesz też trochę użyteczności to masz do wyboru SportCrossa
"Nie masz talentu? Zawsze możesz pokazać cycki."
- Flash
- Lex user
- Model Lexusa: IS200t; GS430 MK2
Jeśli masz ochotę spróbować IS300, zapraszam na jazdę próbnąbulikcbr wrote:pracuje na nocki tak ze nie da rady ale dzieki za zaproszenie;.

-
- Lex Master
- Model Lexusa: Avensis t25 1,8 aut, rx300 2gen.
Mój nie jest na sprzedaż ale możemy się wspólnie umówić lub zostawię u Sergiusza auto to sobie porównasz 200 z 300 z automatem, żebyś się zdecydował czego szukać.Flash wrote:Jeśli masz ochotę spróbować IS300, zapraszam na jazdę próbnąbulikcbr wrote:pracuje na nocki tak ze nie da rady ale dzieki za zaproszenie;.Nie jest wypachniony, muszę się wziąć pucowanie bo za chwil kilka idzie do sprzedania
-
- Lex user
- Model Lexusa: :)
sportowy? w ktorym miejscu? pierwsze slysze... ja bym powiedzial ze to taka limuzyna z nizszej polki, to bardziej pasuje do ISa niz sportowydS wrote: IS ma mieć charakter sportowy więc właściwości użytkowe schodzą na dalszy plan
- michalm320
- Lex Master
- Model Lexusa: Celica VII
Limuzyna w której nie ma miejsca dla pasażerów tylnej kanapy... Is-owi bliżej do sportowego auta (np. po przez niski komfort, prowadzenie) niż do rodzinnej limuzyny gdzie do bagażnika nie wiele włożysz a wnętrze nadaje się dla dwóch osób bo jazda w 4 jest dla mnie udręką, bo muszę się bardzo do kiery przysuwać.

- dead_beat
- Lex Driver
- Model Lexusa: Stilo 2.4Abarth temporary
chyba Yetimichalm320 wrote:wnętrze nadaje się dla dwóch osób bo jazda w 4 jest dla mnie udręką, bo muszę się bardzo do kiery przysuwać.

- michalm320
- Lex Master
- Model Lexusa: Celica VII
- bulikcbr
- Lex user
- Model Lexusa: był IS 200 jest RX 400
Widze że bez jazdy obiema wersjami się nie obejdzie aby dobrze wybrać i nie żałować.Dziekuje za propozycje i informacje jak będzie tak daleko na pewno się odezwię.Tylko jeszcze o ile znalazłem że 200 pali od 9 do 13 l/to ile pali 300? I skoro i tak będzie gazowany bo na szczęście ludzie już mają o tym pojęcie,czy jest sens szukać 200?