czyli u mnie też jest H/K? jak mogę to sprawdzić?Travis wrote:chyba nie bo później montowali mark levinson
[IS200] Wymiana oryginalnego radia
- Damian87
- Lex Driver
- Model Lexusa: IS 200
Re: [IS200] Wymiana oryginalnego radia
- Travis
- Lex Master
- Model Lexusa: GS430 MK3
u mnie np na cykaczach i na tylnych głośnikach mam loga Harman/Kardon
- Damian87
- Lex Driver
"na cykaczach" czyli na głośnikach?
ile głośników masz u siebie? Fajnie by było gdyby można było gdzieś sprawdzić jakie były opcje nagłośnienia w is200...

- dS
- Lex Master
- Model Lexusa: GS430
cykacze to zapewne tweetery które siedzą w kancie drzwi przy szybie
"Nie masz talentu? Zawsze możesz pokazać cycki."
- mikrus
- Lex Driver
- Model Lexusa: GS430 mkII
dokładnie, chodzi o głośniki wysokotonowedS wrote:cykacze to zapewne tweetery które siedzą w kancie drzwi przy szybie
Pozdrawiam
Mikołaj
Mikołaj
- Travis
- Lex Master
otóż mi też chodziło
mam 6 głośników

- mikrus
- Lex Driver
- Model Lexusa: GS430 mkII
- Travis
- Lex Master
masz sportcrossa? 
Tak przy okazji zapytam. Żywot mojego radia dobiegł końca i po rozkręceniu i ocenieniu szkód poszło w kosz. Jeżeli nie znajdę takiego samego sprawnego radyjka to będę musiał zainwestować w jakieś aftermarketowe. Z tego co już zauważyłem to już ktoś wcześniej dłubał przy kabelkach i część była pocięta i inaczej ułożona. Prawdopodobnie wcześniej już było wymieniane radio i było na trzy złącza bo obecnie mam zrobione na dwa (2 kostki). Pytanie teraz czy jak kupię tą przejściówkę na ISO http://allegro.pl/zlacze-iso-lexus-gs30 ... 69038.html i po podłączeniu tego nowe radio będzie współgrało z oryginalnym wzmacniaczem który jest schowany w schowku?

Tak przy okazji zapytam. Żywot mojego radia dobiegł końca i po rozkręceniu i ocenieniu szkód poszło w kosz. Jeżeli nie znajdę takiego samego sprawnego radyjka to będę musiał zainwestować w jakieś aftermarketowe. Z tego co już zauważyłem to już ktoś wcześniej dłubał przy kabelkach i część była pocięta i inaczej ułożona. Prawdopodobnie wcześniej już było wymieniane radio i było na trzy złącza bo obecnie mam zrobione na dwa (2 kostki). Pytanie teraz czy jak kupię tą przejściówkę na ISO http://allegro.pl/zlacze-iso-lexus-gs30 ... 69038.html i po podłączeniu tego nowe radio będzie współgrało z oryginalnym wzmacniaczem który jest schowany w schowku?
- Damian87
- Lex Driver
no włąsnie gdzieś wyczytałem że Harman/Kardon w IS 200 to 8 głośników, Travis jak to możliwe że u Ciebie też jest H/K? strzel fote tych cykaczy ;D gdzie jest tam napis harman/kardon bo w necie nie mogę znalesc ;P można gdzieś sprawdzić jaką wersje nagłośnienia mamy? podobnie jak było ze sprawdzeniem czy mamy szpere... mikrus a gdzie te 2 dodatkowe głośniki masz umieszczone? w tylnych drzwiach?
- Travis
- Lex Master
Pytanie tylko gdzie były te dwa dodatkowe głośniki. Tylne drzwi? Po vin'ie mam rozkodowane i jest napisane 8sp. Problem w tym tak jak wcześniej napisałem ktoś już grzebał przy moich kablach wcześniej i możliwe że ktoś przerobił to wszystko na 6 głośników i na dwie kostki. Z tego co się orientuje to sportcross miał dwa głośniki z tyłu w bagażniku. Idę porobić fotki i zaraz dodam je tutaj