Czy może ma ktoś z Was jakieś doświadczenie i wiedzę na temat montażu kamery cofania w sc430?
pzdr.

I to miałem na mysli ze sie udaRalfx wrote:Najprostszy i najtańszy sposób to chyba założyć jakąkolwiek kamere cofania i podpiąc się z do orginalnego ekranu navi (zakładam że jest) przy użyciu przełącznika sugnału (obrazu)
Mi podeślij... Dzięki...Ralfx wrote:. Jak bardzo chcesz to Ci moge dać namiary ale to jest pod Warszawą to Ci sie raczej mało opłaca jechać
Postaram się jak znajdę trochę czasuRalfx wrote:Ty to jesteś taki magik że sam sobie możesz zrobić![]()
Nie ogarniają tego - byłem u Nich właśnie przy okazji wizyty u Czarka (sąsiada rozbierającego lexusy na części). Nie mieli odpowiedniego interface, zostawiłem wizytówkę - nie oddzwonli po 'niby-szukaniu'Ralfx wrote: Konstancin-Jeziorna
Borowa 33
http://www.paconavi.pl/?id=oferta
Chciałbym jednak zaznaczyć że nigdy nie korzystałem z usług owej firmy, byłem tam raz bo mi polecono ich w innym warsztacie żeby zapytać o pare rzeczy. (Btw. Maniek, działke obok koleś miał LS430 na części to możliwe że nawet wiesz gdzie to jest)
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests