Weekend z Lexusem RX450H F-Sport
- dS
- Lex Master
- Model Lexusa: GS430
Re: Weekend z Lexusem RX450H F-Sport
Może nie wyłączyłeś do końca? Naciśnięcie pstryczka wyłącza tylko częściowo wspomagacze, dopiero dłuższe przytrzymania wyłącza całkowicie.
"Nie masz talentu? Zawsze możesz pokazać cycki."
- Rici
- Administrator
- Model Lexusa: 3GS
pstryczek był trzymany
raczej obstawiał bym że to działał VSC , startował z mieleniem kół ,po skręcie rekcja była natychmiastowa. Chyba że to HAC ale raczej ma czujnik przechyłu ten system nie działa pewnie na okrągło.

- klexus
- Lex Master
- Model Lexusa: GS 300
to zeby do końca wyłączyć, trzeba zrobić taką procedure jak w IS350 było o tym na forum gdzieś.
Rychu zazdroszczę, masz farta hehehe paliwo we własnym zakresie czy dostałeś talon na Pb
Rychu zazdroszczę, masz farta hehehe paliwo we własnym zakresie czy dostałeś talon na Pb
Również miałem zaszczyt kilka kilometrów tym cudem zrobić , nawet po pałowałem go 2-3 razy po nowej obwodnicy i muszę powiedzieć że jak na SUVa to naprawdę dobrze się zbiera . Ja niestety nie odczułem rażącej różnicy między przełączaniem na sport i bez bo zapier.... w obu przypadkach jedyne co to światełka w zegarach się zmieniały z niebieskich na czerwone 
Z tym rozpieszczaniem i wygodą to chyba trochę przesadziłeś bo na wybojach i kostce starego miasta słychać było jak trzeszczą klipsy w plastikowych słupkach , może dlatego że nabite już było 35tys.km . Wygoda super i jakość skóry , ale fotele bez wentyli
na szczęście były podgrzewane , uśmiałem się również z ele.regulacji foteli bo przełączniki (inne również) te same co w lexach z lat 90' . Można powiedzieć że się "czepłem" ale spodziewałem się już jakiś innych rozwiązać np. z "platyny"
w końcu to SUV za sumkę ponad 100tys.euro . Radyjko , navi i lala z głośników to górna póła M.L. może rozszarpać uszyska
Spalanie to też nie lada wyczyn bo zaledwie 10,9L tyle Ja widziałem i chyba to było takie mieszane bo i miasto i trasa , 8,7 to chyba z czytałeś w momencie zdawania go po trasie z ostrożną tak myślę jazdą w śnieżycę .
Osobiście dla Mnie jest jedna rzecz w tym aucie która uwala na kolana
to HYBRYDA dzięki której przy ruszaniu nie słychać silnika a tego nie dostaniemy w żadnym innym aucie tej klasy .
Ogólne wrażenia z krótkiego kontaktu z tym autem bardzo pozytywne , jak miał bym mu wystawić ocenę to było by to 7+ na 10 ktoś powie czemu nie 10 ? a no dlatego że czar pryska dość szybko za cenę i jak dla mnie za kilka drobnych detali .
Fajna sprawa taki wek z
, pamiętam że rici nie pił , nie jadł i nie spał i dostał
też bym chciał
ale trzeba mieś mega szybkie "pance" żeby wygrać strzałkami z kompa lewo-prawo na twarzoksiążce
facebook jak by ktoś nie znał to taka bardzo uduchowiona stronka .

Z tym rozpieszczaniem i wygodą to chyba trochę przesadziłeś bo na wybojach i kostce starego miasta słychać było jak trzeszczą klipsy w plastikowych słupkach , może dlatego że nabite już było 35tys.km . Wygoda super i jakość skóry , ale fotele bez wentyli

Spalanie to też nie lada wyczyn bo zaledwie 10,9L tyle Ja widziałem i chyba to było takie mieszane bo i miasto i trasa , 8,7 to chyba z czytałeś w momencie zdawania go po trasie z ostrożną tak myślę jazdą w śnieżycę .
Osobiście dla Mnie jest jedna rzecz w tym aucie która uwala na kolana

Ogólne wrażenia z krótkiego kontaktu z tym autem bardzo pozytywne , jak miał bym mu wystawić ocenę to było by to 7+ na 10 ktoś powie czemu nie 10 ? a no dlatego że czar pryska dość szybko za cenę i jak dla mnie za kilka drobnych detali .
Fajna sprawa taki wek z

- Rici
- Administrator
- Model Lexusa: 3GS
Po wyjęciu wszystkich zbędnych rzeczy w drzwiach za kierowcą trzeszczenia nie było ( chyba że to wina naszej starówki ) więc to raczej nie kwestia wykonania , ale fakt że plastików troszkę jest jeżeli nawet nie były to one, niedługą trzeszczeć zaczną
, co do spalania sprawdziłem jak oddawałem średnią z 2,48x km więc jest rzeczywista jedyny fakt to to że ok 1800km to trasa , tylko powrotna w śnieżyce.

-
- Lex Master
- Model Lexusa: Avensis t25 1,8 aut, rx300 2gen.
Fajna przygoda czekam na relacje z następnych
W 21wieku nie produkują już aut na 10PKT bo w każdym coś księgowi przekombinują

W 21wieku nie produkują już aut na 10PKT bo w każdym coś księgowi przekombinują