A ja znów Bolla polecam. Miałem tym zrobioną Hondę, teraz w Lexusie mam tym zrobione całe tylne nadkola. I nic nie odpada, trzyma się dobrze, kamienie nie walą po rantach nadkoli.prodigy007 wrote:Ja wlasnie odradzam z całego serca BOLLa, przerabiałem ten temat i twierdze ze ten preparat sie nadaje nawet do wyrzucenia![]()
Podwozie progi korozja
- michalm320
- Lex Master
- Model Lexusa: Celica VII
Re: Podwozie progi korozja

-
- Lex user
- Model Lexusa: is 200
Hmm moze masz jakis inny ja mialem tego w sprayu robiłem tym, kumpel robil nikt zadowolony nie był potem ojciec kupil w jakims 5litrowym baniaku jakas smołe do konserwacji czy Bog wie co to było trzyma sie na fiescie do teraz jak skała 

- michalm320
- Lex Master
- forest
- Lex Master
- Model Lexusa: stanced VIP
-
- Lex user
Dzis wkoncu obejrzalem se podwozie i stwierdzam japonczyku ktory skladales moj samochod odje***** kawał dobrej roboty. ciekawi mnie tylko co tam pod tymi plastikami sie chowa bo pozasłaniane jak okna do rezydencji Kim Dzong Una 

- michalm320
- Lex Master
Którymi plastikami?prodigy007 wrote:Dzis wkoncu obejrzalem se podwozie i stwierdzam japonczyku ktory skladales moj samochod odje***** kawał dobrej roboty. ciekawi mnie tylko co tam pod tymi plastikami sie chowa bo pozasłaniane jak okna do rezydencji Kim Dzong Una

-
- Lex user
Ady te osłony plastikowe pod podwoziem, moze zabardzo sie jaram ale nigdy takich nie mialem 

-
- Nowy lex user
- Model Lexusa: GS430
Dajecie 1200 zł i macie full profeska zrobione zabezpieczenie podwozia + jeszcze 5 lat gwarancji + uzupełnienie ubytków po roku za darmo. Do sprawdzenia: antykorozja
- kupiec1985
- Lex Driver
- Model Lexusa: IS200 SC
a zauważył ktoś korozje na czole maski z prawej (czyt od strony kierowcy) strony 2wypustu od zamka ?? ja kupiłem lekko uderzonego lexa od strony pasażera i maska maiła wybrzuszone zagięcie z prawej strony od rudej a druga która kupiłem miała tak samo . kiedy oszlifowałem była już tam zaawansowana korozja to wycieliłem i zrobiłem wstawkę z blachy zakonserwowałem i pomalowałem. tylko zastanawiało mnie to ze maska którą kupiłem miała w tym samym miejsc u rudą co stara i pomyślałem ze nie tylko u mnie był ten wyjątek. rocznik 2005
- LinkPL
- Lex Maniak
- Model Lexusa: RX 500h
Jedyne miejsce w którym pokazuje się rdza w tym samochodzie ... u mnie było to samo, później kupiłem bez ...kupiec1985 wrote:a zauważył ktoś korozje na czole maski z prawej (czyt od strony kierowcy) strony 2wypustu od zamka ?? ja kupiłem lekko uderzonego lexa od strony pasażera i maska maiła wybrzuszone zagięcie z prawej strony od rudej a druga która kupiłem miała tak samo . kiedy oszlifowałem była już tam zaawansowana korozja to wycieliłem i zrobiłem wstawkę z blachy zakonserwowałem i pomalowałem. tylko zastanawiało mnie to ze maska którą kupiłem miała w tym samym miejsc u rudą co stara i pomyślałem ze nie tylko u mnie był ten wyjątek. rocznik 2005
Pozdro
Link
How far We can go ...