Pomocy!! Jakie Felgi do IS350??
-
- Lex user
- Model Lexusa: IS-F :)
Re: Pomocy!! Jakie Felgi do IS350??
na przód pójdzie 235/35 a na tył jeszcze nie wiem, albo 265/30 albo 275/30...
-
- Lex user
- Model Lexusa: IS 250
tak szczerze to dla mnie głupi ten temat... bo twój gust może być inny od reszty itp... temat założony chyba po to żeby szpanować ile przeznaczasz na felgi itp... swoją drogą ja dzisiaj właśnie założyłem letnie koła alu i jakoś nie prosiłem się o pomoc w doradzeniu... a też miałem dylematy. BEZ SENS.... 
I swoją drogą kup sobie 20 cali....zrobisz sobie z IS350 IS 250 pod względem wrażeń z jazdy

I swoją drogą kup sobie 20 cali....zrobisz sobie z IS350 IS 250 pod względem wrażeń z jazdy
- forest
- Lex Master
- Model Lexusa: stanced VIP
nie ma się co czepiać, poprostu chciał porady...
a jeżeli jego temat Twoim zdaniem jest bez sensu to Twój koment też, i mój... i wszystkie inne
to jest forum i każdy może napisać swoje zdanie
PEACE OUT
a jeżeli jego temat Twoim zdaniem jest bez sensu to Twój koment też, i mój... i wszystkie inne

PEACE OUT

SC430 '2002
- Rici
- Administrator
- Model Lexusa: 3GS
Jeżeli temat uważasz za głupi wystarczy w nim nie pisać... hejtowanie nic nie da , to jest forum dyskusyjne .Wybór felg i odpowiedniego rozmiaru jest bardzo ważny więc lepiej zapytać niż popełnić błąd.gucio6 wrote:tak szczerze to dla mnie głupi ten temat... bo twój gust może być inny od reszty itp... temat założony chyba po to żeby szpanować ile przeznaczasz na felgi itp... swoją drogą ja dzisiaj właśnie założyłem letnie koła alu i jakoś nie prosiłem się o pomoc w doradzeniu... a też miałem dylematy. BEZ SENS....

-
- Lex Master
- Model Lexusa: gs
Spox jeżeli wszystko wiesz i wszystko widziałeś to przekaż nam to w pigułce, ja przy tym temacie zobaczyłem wzór felg których nie widziałem wcześniej i bardzo mi się spodobał, a w garażu mam 5 kompletów alusów i kupie sobie następnygucio6 wrote:tak szczerze to dla mnie głupi ten temat...

-
- Lex user
- Model Lexusa: IS-F :)
"gucio" jeżeli to dla ciebie głupi temat to zachowaj to dla siebie i nie uczestnicz w dyskusji...