[is200]Filtr paliwa? Gdzie sie znajduje
- Damian87
- Lex Driver
- Model Lexusa: IS 200
Odp: [is200]Filtr paliwa? Gdzie sie znajduje
Gdzie dokładnie są te przyciski? Bo nic tu nie widać ani nie czuć pod materiałem..
- NappyBoy
- Lex Maniak
- Model Lexusa: IS200 Turbo
Re: [is200]Filtr paliwa? Gdzie sie znajduje
Siemka ,
zdejmujesz kanape , od strony wlewu masz 3 sruby . Odkrecasz potem masz 8 srub bardzo delikatnych , uwaga by nie ukrecic . POtem juz jest cala pompa i filtr .
Pozdro
edit ,
nie doczytalem , kanape najpierw zdejmujesz dol , zaprzyj sie nogami zlap tam gdzie siedzi pasazer i energincznie szarpnij do gory , powinno byc slychac "trzask" plastiku , to samo z drugiej strony i srodek
pozdro
zdejmujesz kanape , od strony wlewu masz 3 sruby . Odkrecasz potem masz 8 srub bardzo delikatnych , uwaga by nie ukrecic . POtem juz jest cala pompa i filtr .
Pozdro
edit ,
nie doczytalem , kanape najpierw zdejmujesz dol , zaprzyj sie nogami zlap tam gdzie siedzi pasazer i energincznie szarpnij do gory , powinno byc slychac "trzask" plastiku , to samo z drugiej strony i srodek

- Damian87
- Lex Driver
- Model Lexusa: IS 200
-
- Nowy lex user
- Model Lexusa: CT
Re: [is200]Filtr paliwa? Gdzie sie znajduje
Cześć Wszystkim
jeżeli macie jakiś problem z filtrem paliwa to sprawdźcie tą stronkę http://www.noweczesci.pl/filtr-paliwa,do,100261/, gdy czegoś potrzebowałem to często tam zaglądam, nie wiem czy na pewno ona Wam pomoże ale zawsze warto zaglądnąć