Dobry lakiernik poszukiwany [Warszawa]
- Phil
- Lex user
- Model Lexusa: GS450h
Dobry lakiernik poszukiwany [Warszawa]
WItam, może ktoś ma namiary na dobrego lakiernika w Warszawie? Chodzi o pomalowanie zderzaka, zadnej roboty blacharskiej.
- WarsawCasual
- Lex user
- Model Lexusa: IS 200
Re: Dobry lakiernik poszukiwany [Warszawa]
I co nikt nie zna żadnego lakiernika? Akurat też powinienem pomalować zderzak i również szukam dlatego dołączę się do tego tematu 

- highcontrast
- Lex user
- Model Lexusa: is200
ja również przyłączam się do tematu jak będzie w dobrej cenie
-
- Lex user
- Model Lexusa: GS 2nd gen
Jak nikt nie ma, to podzielę się swoim namiarem. 
Szczepan Badanowski
ul. Brzozowa 15
Laski
tel. +48 22 752 2173
Generalnie warsztat blacharsko-lakierniczy prowadzony przez dwóch fachowców starszej daty. Robiłem u nich parę rzeczy (a wcześniej mój ojciec - jeszcze od czasów "Kaszlaka"
). Zawsze rzetelnie, przywiązują dużą wagę żeby nie było kaszany. I cenowo wydaje mi się, że też spoko - także na pewno będę do nich wracał.
PS. a jakbyście potrzebowali naprawdę mega autokosmetykę - to z kolei mogę polecić namiar od kumpla:
MotoSPA
ul. Czerwona Droga 13
02-496 Warszawa
tel.: +48 22 882 7002
kom.: +48 503 153665
motospa.pl
Widziałem jak zrobili E38 wspomnianemu koledze - i byłem w ciężkim szoku, że 10+ letni samochód może TAK wyglądać.

Szczepan Badanowski
ul. Brzozowa 15
Laski
tel. +48 22 752 2173
Generalnie warsztat blacharsko-lakierniczy prowadzony przez dwóch fachowców starszej daty. Robiłem u nich parę rzeczy (a wcześniej mój ojciec - jeszcze od czasów "Kaszlaka"

PS. a jakbyście potrzebowali naprawdę mega autokosmetykę - to z kolei mogę polecić namiar od kumpla:
MotoSPA
ul. Czerwona Droga 13
02-496 Warszawa
tel.: +48 22 882 7002
kom.: +48 503 153665
motospa.pl
Widziałem jak zrobili E38 wspomnianemu koledze - i byłem w ciężkim szoku, że 10+ letni samochód może TAK wyglądać.
-
- Lex user
- Model Lexusa: IS220
Witam.
Wszystkim zainteresowanym polecam serwis blacharsko lakierniczy Naprawy-Nadwozi.pl mieszczący się na ulicy Liwskiej w Warszawie.
http://www.naprawy-nadwozi.pl/lakiernik-lexus-warszawa/
Miałem lakierowany cały prawy bok i jestem zachwycony efektem. Panowie z serwisu są bardzo konkretni i profesjonalni, naprawiają głównie samochody z wysokiej półki także ceny są adekwatne ale naprawdę warto.
Pozdrawiam, Adrian.
Wszystkim zainteresowanym polecam serwis blacharsko lakierniczy Naprawy-Nadwozi.pl mieszczący się na ulicy Liwskiej w Warszawie.
Miałem lakierowany cały prawy bok i jestem zachwycony efektem. Panowie z serwisu są bardzo konkretni i profesjonalni, naprawiają głównie samochody z wysokiej półki także ceny są adekwatne ale naprawdę warto.
Pozdrawiam, Adrian.
- Ralfx
- Lex Master
- Model Lexusa: GS430
Ja polecam taki zakład:
http://www.wyszynski.net.pl/
Auto Centrum Wyszyński - zajmują się naprawami powypadkowymi
Polecam ich jak się robi samochód z ubezpieczenia. Pomagają załatwić formalności z ubezpieczalnią, mogą wydać samochód zastępczy. Robota naprawdę fachowa, robią na orginalnych częściach. Wstawiałem tam Volvo rodziców. Nie ma jak sie poznać że było bite
Ceny wysokie dlatego polecam ich raczej bezgotówkowo
http://www.wyszynski.net.pl/
Auto Centrum Wyszyński - zajmują się naprawami powypadkowymi
Polecam ich jak się robi samochód z ubezpieczenia. Pomagają załatwić formalności z ubezpieczalnią, mogą wydać samochód zastępczy. Robota naprawdę fachowa, robią na orginalnych częściach. Wstawiałem tam Volvo rodziców. Nie ma jak sie poznać że było bite

Ceny wysokie dlatego polecam ich raczej bezgotówkowo

- granatowy
- Nowy lex user
- Model Lexusa: lexus
Do napraw bezgotówkowych (ale nie tylko) dobry jest też serwis blacharsko-lakierniczy Sztukalakierowania.pl Serwis mieści się na Targówku i mimo że nie za tani, to polecam. Jak z mało którego serwisu jestem zadowolony.
Namiary:
tel. 509 350 745
kamil@sztukalakierowania.pl
ul. Liwska 2
03-391 Warszawa
(róg Wysockiego, przy Trasie Toruńskiej)
pn.-pt. 7:30 – 17:30
Namiary:
tel. 509 350 745
kamil@sztukalakierowania.pl
ul. Liwska 2
03-391 Warszawa
(róg Wysockiego, przy Trasie Toruńskiej)
pn.-pt. 7:30 – 17:30
Last edited by granatowy on 27 Nov 2012, o 04:00, edited 1 time in total.
- angrzeda
- Lex user
- Model Lexusa: GS300 MKII
Ja od lat robię naprawy lakiernicze u jednego człowieka. Ostatnio poprawiał mi maskę w GS-ie i malował całą Corollę E12 żony, bo jakiś wandal przerysował ją dookoła czymś ostrym. Jestem bardzo zadowolony z efektów i ceny. Ma zakład w Warszawie, ostatnio zmienił się adres warsztatu. Można się powołać na lexus-forum podczas rozmowy, będzie wiedział o co chodzi
ul. Grójecka 210
509 642 630
Zbigniew Gryczka

ul. Grójecka 210
509 642 630
Zbigniew Gryczka
-
- Nowy lex user
- Model Lexusa: GS430
Popieram Adriana. Można im lexusa powierzyć.Witam.
Pozdrawiam, Adrian.
-
- Lex user
- Model Lexusa: miotacz ognia
z ręką na sercu polecam http://www.blswyszomirski.pl/kontakt.php
robilem u niego swoje rzeczy, standardowo wspołpracuje z hondą ale przy mojej wizycie na placu były 2 lakierowane astony, jedno lambo, jakies stare ferari, mercedes z 68 roku
widać że znają się na robieniu lepszych aut tak jak powinny byc robione
robilem u niego swoje rzeczy, standardowo wspołpracuje z hondą ale przy mojej wizycie na placu były 2 lakierowane astony, jedno lambo, jakies stare ferari, mercedes z 68 roku
widać że znają się na robieniu lepszych aut tak jak powinny byc robione