jarekrk wrote:Czy ktoś ma SC-ka?
Bo rozumiem, że każdy wypowiada się ogólnie o lexach ale temat dotyczył SC400 i odnośnie tego modelu bardzo mało osób coś odpisało.
Ciężko porównać 200IS i SC400 bo nawet wchodząc na autoscout24 czy mobile de 200isów są setki, a SC400 na mobilede są 4, autoscout 8 na allegro 5.
Czy ich aż tak mało wychodziło?
Czy ludzie nie sprzedają?
31 Listopada będzie 6 lat jak kupiłem mojego SC300. Auto miała jakieś 110 tyś km, teraz ma okolo 180-190 tyś. Przez cały ukres użytkowania oprócz płynów, hamulców, filtrów wymieniłem tylko łączniki stabilizatora (może 80zł ?), zregenerowałem pompe wspomagania + nowy wąż (po części moja wina bo jeździłem pare dni bez płynu), Raz zrobiłem rozrząd i zamknął się w paru stówkach (bez pompy wody), wsadziłem nowe gumy w przednie wachacze, od polskich dziur się wybiły. I to w skrócie tyle jeśli chodzi o koszta. Mówie oczywiście o seryjnym aucie, bo od jakiegoś czasu seryjne nie jest i teraz to studnia bez dna

Jak wymieniałem hamulce, na japońskich częściach, to mój mechanik nie mógł wyjść z podziwu, mówił że do swojej E39 za tyle by w miare dobrego chinskiego zamiennika nie kupił