Niestety nie mam SDS do MKIpassat1978 wrote:Kolego czy mógłbyś podać takie info jak wyżej ale dla GS 300 KMI ? byłbym wdzięczny za takie informacje.

będę wdzięczny za pomoc.
Niestety nie mam SDS do MKIpassat1978 wrote:Kolego czy mógłbyś podać takie info jak wyżej ale dla GS 300 KMI ? byłbym wdzięczny za takie informacje.
Przecież mówiłem koledzy by zadzwonił bądź puścił maila do "zmieńolej" to dostałby niezobowiązująca wycenę z ilościami i po kłopocie.Picakus wrote:W układzie wspomagania jest nieco ponad Litr także i tak trzeba zakupić dwie butle. Powinieneś stosować Dextron III albo Multi ATF.
Do układu hamulcowego DOT-3 jest sugerowany, ale niestety nie powiem Ci ile dokładnie go będzie potrzeba. Ja zkupiłbym dwie butle.
Widać nie wierzy w forumowe rekomendacje i zamiast dostać komplet informacji zbiera je po troszeczku.Yarecki wrote:Przecież mówiłem koledzy by zadzwonił bądź puścił maila do "zmieńolej" to dostałby niezobowiązująca wycenę z ilościami i po kłopocie.Picakus wrote:W układzie wspomagania jest nieco ponad Litr także i tak trzeba zakupić dwie butle. Powinieneś stosować Dextron III albo Multi ATF.
Do układu hamulcowego DOT-3 jest sugerowany, ale niestety nie powiem Ci ile dokładnie go będzie potrzeba. Ja zkupiłbym dwie butle.
Picakus wrote:Widać nie wierzy w forumowe rekomendacje i zamiast dostać komplet informacji zbiera je po troszeczku.Yarecki wrote:Przecież mówiłem koledzy by zadzwonił bądź puścił maila do "zmieńolej" to dostałby niezobowiązująca wycenę z ilościami i po kłopocie.Picakus wrote:W układzie wspomagania jest nieco ponad Litr także i tak trzeba zakupić dwie butle. Powinieneś stosować Dextron III albo Multi ATF.
Users browsing this forum: No registered users and 7 guests