Forest, Ty to chyba nie skończyłeś 16lat, bo wiesz w TV mówią, że Polsce to jest zielona wyspa i mega dobrobyt - rozumie, że też to łykaszforest wrote:a słyszeliście że w tych alfalfach na początku same się odkręcały kołak0zz wrote:widziałem rozkraczoną, policyjną Alfę na poboczach... już myślałem że suszą w niestandardowym miejscu... a to awaria....w TV mówili...
sorry za OFFTOP ale dla mnie temat bez sensu, jak ktoś uważa że alfa lepsza to niech SE kupi i klika na alfa-forum.pl...a nie tu truje
(sorry, nie chce mi się sprawdzać kto zaczął dyskusje)

Poza tym is200 to zwykłe auto w dzisiejszych czasach. No wiem, Twój jest wyjątkowy

Przeleć się taką alfą to Ci rurka zmięknie nieco.
Co do bezawaryjności lexów, i "taniości ich napraw" powiedzcie to Tym co płaczą, że coś tam nie działa i że nikt tego nie ogarnia.
Mimo, że nie znam alfy jestem przekonany, że cokolwiek padnie wiele osób to naprawi i kupi części bez kombinacji etc.
Lexus jest popularny w USA bo jest tani jak woda VS marki europejskie.
Wystarczy wziąć w łapę cennik BMW, Mercedesa i skonfigurować jest tak jak lex jest zrobiony to wyjdzie 30% drożej ot cała filozofia.
Lubię tę markę, ale nie nie jestem ortodoksem, opisałem jedynie wrażenia z jazdy niewiele droższym od is200 autem dużo bezpieczniejszym - więcej poduszek, nowsza konstrukcja etc. Widać ten temat powinien zniknąć z forum bo nikt nie akceptuje tu racjonalności a pochwala ślepotę.
Dziękuję za uwagę