hehehe, no tak tego samego dniamichuu wrote:może się sprzedał ?angrzeda wrote:Hmmm... poczekajcie na opis z wycieczki po tego IS-a ...![]()
Poza tym - czemu nagle ogłoszenie zostało zdjęte?

hehehe, no tak tego samego dniamichuu wrote:może się sprzedał ?angrzeda wrote:Hmmm... poczekajcie na opis z wycieczki po tego IS-a ...![]()
Yarecki wrote:hehehe, no tak tego samego dniamichuu wrote:może się sprzedał ?angrzeda wrote:Hmmm... poczekajcie na opis z wycieczki po tego IS-a ...![]()
Moj tyle kosztowal i jest super, a rzeczy eksploatacyjne zawsze trzeba robic, nie wazne, jakie to bedzie auto.forest wrote:a to gratka z tym IS300![]()
to są właśnie te IS300 za 22.000PLNjak już kiedyś mówilem wolę IS200 za 23k. niż IS300 za 22k.
![]()
tak myślałem że coś bedzie nie tak, szkoda bo na fotak (jak zawsze) wygląda ładnie
BTW
297kkm. to nie jest zły przebieg...
Picuje do wiosny i znów się pojawiJago wrote:Po co te dywagacje - auto zostało sprzedane (rozmawiałem z właścicielem).
Z mniejszym przebiegiemYarecki wrote:Picuje do wiosny i znów się pojawiJago wrote:Po co te dywagacje - auto zostało sprzedane (rozmawiałem z właścicielem)..
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests