lip przod
-
- Lex user
- Model Lexusa: IS 200
Re: lip przod
ok, dzięki za info, widze ze duzo uzytkowników z forum ma te dokładki, powiedzcie na czym to kleicie i czy Wam sie to dobrze trzyma;)pytam bo na dniach czekał mnie bedzie montaż. Pozdrawiam
- banan1984
- Lex Driver
- Model Lexusa: 3S-GE
Jezeli masz dokladke oryginalna to masz i gwinty, jak fiber glass to niema nic.
-
- Lex user
- Model Lexusa: IS 200
Dzięki uprzejmości lexa będe miał dokładke na wzór trd, nie jest ona orginalna wiec pewnie czeka mnie klejenie bądź ta masa.
edit : temat przeniesiony w już istniejący
Witam, jutro oddaje do malowania przednią dokładkę z włókna szklanego(od lexa) i na dniach czeka mnie montaż, powiedzcie jak sie do tego zabrać, jakiego kleju użyć, bądź jakies rady jak zamontowac, na co zwrócić uwagę. Z góry dzięki za podpowiedzi. Pozdrawiam
raczej nie lakieruje się samej dokładki tylko całość czyli lip ze zderzakiem i jest lico tak jak na foto

edit : temat przeniesiony w już istniejący
Witam, jutro oddaje do malowania przednią dokładkę z włókna szklanego(od lexa) i na dniach czeka mnie montaż, powiedzcie jak sie do tego zabrać, jakiego kleju użyć, bądź jakies rady jak zamontowac, na co zwrócić uwagę. Z góry dzięki za podpowiedzi. Pozdrawiam
raczej nie lakieruje się samej dokładki tylko całość czyli lip ze zderzakiem i jest lico tak jak na foto